Μέχρι το 2017 θα έχει αναβαθμιστεί το Επαρχιακό Μουσείο της Πάφου

Μέχρι το 2017 θα έχει αναβαθμιστεί το Επαρχιακό Μουσείο της Πάφου

Μέχρι το 2017 θα έχει αναβαθμιστεί το Επαρχιακό Μουσείο της Πάφου, διαβεβαίωσε ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης σε δηλώσεις του στην Πάφο.

Η αναβάθμιση, δήλωσε ο κ. Δημητριάδης, θα γίνει με έναν τέτοιο τρόπο που θα είμαστε περήφανοι για αυτό.


Οπως είπε, θα μελετήσει τα σχέδια της αναβάθμισης, τα οποία θα περιλαμβάνουν σημαντική βελτίωση στον υφιστάμενο χώρο.

Επεσήμανε ακόμη, πως είναι πολύ σημαντικό να αναβαθμιστεί το Μουσείο ιδιαίτερα ενόψει της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

“Έχω πληροφορηθεί”, συνέχισε, “ότι έχουν ετοιμαστεί τα σχέδια για την αναβάθμιση του Μουσείου και σύντομα θα αρχίσουμε το έργο”.

Ο κ. Δημητριάδης εξέφρασε την ικανοποίηση του που βρίσκεται στην πόλη του, την Πάφο, προσθέτοντας πως ο σκοπός των επισκέψεων στα διάφορα τμήματα που υπάγονται στο Υπουργείο είναι να δείξουμε “ότι τα Επαρχιακά Γραφεία δεν είναι Γραφεία δεύτερης κατηγορίας και η εξυπηρέτηση του κόσμου σίγουρα είναι σημαντική όπου και αν βρίσκεται σε οποιαδήποτε πόλη”.

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων πραγματοποιεί περιοδεία σήμερα στην Πάφο στο πλαίσιο της οποίας επισκέφτηκε το Επαρχιακό Ταχυδρομικό Γραφείο Πάφου, και το Επαρχιακό Μουσείο Πάφου.

Ακολούθως, θα επισκεφτεί το Επαρχιακό Γραφείο Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών υπηρεσιών, το Επαρχιακό Γραφείο Τμήματος Δημοσίων Έργων και το Επαρχιακό Γραφείο του Τμήματος οδικών μεταφορών.

“Οι επισκέψεις μου εκτός Λευκωσίας ξεκινούν από την Πάφο και το Μουσείο είναι το δεύτερο τμήμα που επισκέφτηκα, που υπάγεται στο Υπουργείο “, κατέληξε.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ)