Μήνυμα Γιαννάκη Ομήρου για αλλαγή πολιτικής μετά τις εκλογές στην Γερμανία

Μήνυμα Γιαννάκη Ομήρου για αλλαγή πολιτικής μετά τις εκλογές στην Γερμανία

Αυτό που ενδιαφέρει τον Κυπριακό λαό αλλά και τους υπόλοιπους Ευρωπαϊκούς λαούς ιδιαίτερα δε, τους λαούς του Ευρωπαϊκού νότου, είναι μέσα από τη σημερινή εκλογική διαδικασία της Γερμανίας για τις βουλευτικές εκλογές να αναδειχτεί μια νέα κατεύθυνση σε ότι αφορά τη διαχείριση των οικονομικών της ΕΕ , δήλωσε στη Μεσόγη της Πάφου μετά το πέρας του Εθνικού Μνημοσύνου του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα 55- 59 Μιχαήλ Νικολάου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου.


Η Ευρώπη, είπε ο κ Ομήρου, χρειάζεται αλλαγή κατεύθυνσης , εγκατάλειψη των πολιτικών στις οποίες πρωταγωνίστησε η Μέρκελ , δηλαδή της αυστηρής σιδηράς δημοσιονομικής πειθαρχίας και της λιτότητας , γιατί με αυτές τις πολιτικές ,- όπως είπε-, έχει αποδειχθεί ότι οδηγηθήκαμε στην βαθιά ύφεση , στην εκτινασσόμενη ανεργία και την κοινωνική δυστυχία.

Ο κ Ομήρου σημείωσε ακόμη, πως αν υπάρχει κάτι το οποίο θα πρέπει να προσδοκούμε ή να αναμένουμε από τις εκλογές, είναι όπως υπάρξει στην Γερμανία αλλαγή πολιτικής προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης, των επενδύσεων και της δημιουργίας θέσεων εργασίας.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/