Μήνυμα μαχητικότητας έστειλε σήμερα η συνεδρία της Συντονιστικής Κομμάτων και Οργανώσεων στην Πάφο

Kρίσιμη χαρακτηρίστηκε από τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Κομμάτων και Οργανώσεων στην Πάφο


η έκτακτη συνεδρία της εκτελεστικής γραμματείας της ΣΕΚΟ στο επίκεντρο της οποίας τέθηκαν οι επιπτώσεις της απόφασης του Eurogroupκαι οι ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν ώστε να απαμβλύνουν τα προβλήματα που θα προκύψουν. Ο πρόεδρος της ΣΕΚΟ δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας ανέφερε πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την οικονομική κρίση η επαρχία Πάφου έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Ιδιαίτερα πρόσθεσε τα μεγαλύτερα προβλήματα επικεντρώνονται στην ανεργία των νέων επιστημόνων. Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια συνέχισε , καλείται η Συντονιστική Κομμάτων και Οργανώσεων να συζητήσει τρόπους αντιμετώπισης αυτών των προβλημάτων και προσπάθειες ανάκαμψης.

Στην έκτακτη συνεδρία της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΣΕΚΟ συμμετείχαν τόσο οι βουλευτές της επαρχίας όσο οι δήμαρχοι αλλά και άλλοι φορείς.

Ο κ Βέργας στο πλαίσιο της συνεδρίας εισηγήθηκε όπως, συγκληθεί Γενική Συνέλευση της ΣΕΚΟ ώστε να δοθεί η ευκαιρία σ’ όλα τα μέλη να μεταφέρουν τις δικές τους εισηγήσεις και προτάσεις , ούτως ώστε να εξευρεθούν τρόποι ανάκαμψης.

Εισερχόμαστε ως επαρχία Πάφου, πρόσθεσε ο κ Βέργας, στην καλοκαιρινή περίοδο μέσα σε κλίμα μεγάλης αβεβαιότητας. Ο κ Βέργας ως πρόεδρος της ΣΕΚΟ αλλά και ως Δήμαρχος έστειλε επίσης το μήνυμα ότι θα δοθεί η μάχη της επαρχίας. Έχουμε είπε δεχτεί, πάρα πολλές φορές τέτοια κτυπήματα όμως θα πρέπει να συντονιστούμε να βρούμε τους τρόπους και προτάσεις ώστε να πιεσθεί το κράτος και να επανέλθει στην Πάφο η αισιοδοξία και η υποστήριξη του ιδιωτικού και επενδυτικού τομέα.

Στόχος μας, κατέληξε, ο κ Βέργας είναι η επανέναρξη της αναπτυξιακής πορείας ώστε να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/