Μήνυμα νίκης έστειλε η συγκέντρωση Γιαννάκη Μαλλουρίδη

Μήνυμα νίκης έστειλε η συγκέντρωση Γιαννάκη Μαλλουρίδη

Μήνυμα νίκης με τη μαζικότητά της έστειλε η προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Δήμαρχου Γεροσκήπου Γιαννάκη η οποία πραγματοποιήθηκε στη Γεροσκήπου χθες Κυριακή.

Στην εκδήλωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος και πλήθος κόσμου ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, Γιαννάκης Μαλλουρίδης αναφέρθηκε στις προτεραιότητες αλλά και πλήρες πρόγραμμα που θα ακολουθήσει για να μετατρέψει την Γεροσκήπου σε ένα σύγχρονο και αντάξιο της ιστορίας του Δήμο.


Η Γεροσκήπου τα τελευταία χρόνια δεν πήρε αυτό που δικαιούταν, ανέφερε ο κ. Μαλλουρίδης, υπογραμμίζοντας πως υπάρχει αναπτυξιακό έλλειμμα στον Δήμο αφού κανένα έργο δεν έχει υλοποιηθεί την τελευταία 5ετία. «Σημαντικά έργα ανάπτυξης και υποδομής που θα δώσουν πνοή και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις και προοπτικές για την πρόοδο του Δήμου και την ευημερία των δημοτών είναι στάσιμα και καθηλωμένα για χρόνια και κανένας δεν λογοδοτεί», τόνισε με νόημα.

Ο νέος Δήμαρχος και το Δ.Σ., συμπλήρωσε θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουν στην αναθεώρηση του προϋπολογισμού του δήμου και στην σημαντική αύξηση των δαπανών που διατίθενται για την κοινωνική πολιτική για να μπορούν οι υπεύθυνοι φορείς να ασκήσουν αποτελεσματικά και χωρίς προβλήματα και ελλείψεις αυτή την πολιτική.

«Αντιμετωπίζει όμως ο Δήμος μας και προβλήματα καθημερινότητας στα οποία θα δώσουμε προτεραιότητα και θα επιλύσουμε. Η γενική εμφάνιση και εικόνα όχι μόνο στις απόκεντρες γειτονιές αλλά και στα κεντρικά σημεία είναι απογοητευτική. Η έλλειψη πεζοδρομίων, χώρων πρασίνου, η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου, το κυκλοφοριακό, τα σοβαρά προβλήματα καθαριότητας και ευπρεπισμού επηρεάζουν και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και τις ανέσεις των δημοτών μας. Στα πλαίσια αυτά προτείνουμε τον επανασχεδιασμό της κεντρικής πλατείας ώστε να καταστεί ένας λειτουργικός, φιλόξενος και ελκυστικός χώρος για τους δημότες. Ταυτόχρονα όμως η Γεροσκήπου αντιμετωπίζει όπως γνωρίζετε μεγάλες προκλήσεις και διανοίγονται μπροστά τις τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και προόδου. Έχει ανάγκη από ικανή και υπεύθυνη ηγεσία και σκληρή συλλογική δουλειά. Χρειάζεται διεκδικητικότητα, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Μόνο έτσι θα πάρει η Γεροσκήπου το μερίδιο που της αναλογεί στην ανάπτυξη του τόπου μας.»

Μιλώντας στο πλαίσιο της εκδήλωσης τόσο ο Άντρος Κυπριανού όσο και ο Νικόλας Παπαδόπουλος εξήραν την προσωπικότητα του υποψήφιου Γιαννάκη Μαλλουρίδη, ο οποίος όπως ανέφεραν και οι δύο, είναι ο ιδανικότερος για να μπορέσει να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάκαμψη του Δήμου. Οι γνώσεις που απέκτησε ως έπαρχος σε τρεις διαφορετικές επαρχίες, οι εμπειρίες, η δυνατότητα να ξεπερνάει εμπόδια και να κινήσει προς τα εμπρός τις διαδικασίες για ανάπτυξη καθιστούν την επιλογή Μαλλουρίδη ως την καταλληλότερη για μια Γεροσκήπου όπου δήμος και δημότες θα πορευτούν μαζί σε μια πενταετία ανάπτυξης και προόδου.