Μαρίνος Λάμπρου: Η Νέα Αρχή της Πέγειας μας αφορά όλους

Μαρίνος Λάμπρου: Η Νέα Αρχή της Πέγειας μας αφορά όλους

Σήμερα κέρδισε η Δημοκρατία.

Οι δημότες της Πέγειας μέσα από αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας πήραν την απόφασή τους. Η ετυμηγορία τους είναι ξεκάθαρη και η λαϊκή εντολή που λάβαμε μας κάνει να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία.


Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Από αύριο το πρωί ξεκινάμε δουλεία. Έχουμε πολλά να κάνουμε και το πρόγραμμά μας θα αποτελέσει για μας οδηγό για την επόμενη πενταετία.

Η Πέγεια κάνει σήμερα μια Νέα Αρχή και όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να δημιουργήσουμε ένα Δήμο πρότυπο που όλοι θα μιλάνε γι’ αυτό ανα το παγκύπριο.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες της Πέγειας, είτε επέλεξαν εμένα είτε κάποιον άλλο ανθυποψήφιό μου.

Θέλω να στείλω ξεκάθαρα το μήνυμα ότι θα είμαι Δήμαρχος για ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους Πεγείωτες. Μαζί έχουμε να δώσουμε σκληρές και δύσκολες μάχες και μαζί θα τα καταφέρουμε.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τους άλλους δύο υποψήφιους, τον κ. Παντελή Χάρπα αλλά και τον κ. Νεόφυτο Ακουρσιώτη και να τους αναφέρω και δημόσια ότι οι γνώσεις και η βοήθειά τους είναι καλοδεχούμενες και θα αποτελέσουν για μας πολύτιμο εργαλείο. Συγχαρητήρια θέλω να δώσω και σε όλους τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους.

Ευχαριστώ επίσης όλα τα κόμματα, τα οργανωμένα σύνολα αλλά και τους απλούς πολίτες που πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν σε αυτό τον αγνό και όμορφο αγώνα.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας συμβουλεύει, να μας καθοδηγεί και αν χρειάζεται να μας ασκεί κριτική όπου και όταν νομίζει ότι χρειαζόμαστε βελτίωση. Είναι δέσμευση μας πως η σχέση Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτών από σήμερα περνάει σε άλλο επίπεδο.

Η Πέγεια κάνει σήμερα μια Νέα Αρχή και σε αυτήν δίπλα μας σας έχουμε όλους ανάγκη.

Με εκτίμηση

Μαρίνος Λάμπρου
Πέγεια, 18/12/2016