Μαρίνος Λάμπρου: Πάρτε μέτρα πριν θρηνήσουμε κι’ άλλα θύματα

Μαρίνος Λάμπρου: Πάρτε μέτρα πριν θρηνήσουμε κι’ άλλα θύματα

Γινόμαστε μάρτυρες δυστυχώς τον τελευταίο καιρό θλιβερών ειδήσεων που έχουν να κάνουν με θανάσιμους ή σοβαρούς τραυματισμούς οδηγών στο δρόμο Πάφου- Πέγειας.

Με αφορμή το νέο σοβαρό τροχαίο στα Πότιμα που σημειώθηκε την Παρασκευή αλλά και άλλα πρόσφατα ατυχήματα που είχαμε στον ίδιο δρόμο, κυρίως θανατηφόρα, πρέπει επιτέλους το κράτος και η πολιτεία να αντιδράσουν και να σκεφτούν σοβαρά την ουσιαστική αναβάθμιση του δρόμου Πάφου- Πέγειας και την ολοκλήρωση του μέχρι την Πέγεια και όχι μέχρι τα όρια της Πάφου.


Δεν μπορεί εμείς οι κάτοικοι της Δυτικής περιοχής να έχουμε αυξημένα ποσοστά να μην φτάσουμε στο σπίτι και τις οικογένειές μας σε σχέση με άλλους κατοίκους της Πάφου ή άλλων πόλεων επειδή υπάρχει ελλιπές και κακό οδικό δίκτυο.

Δεν μπορεί να συνεχίζεται η απώλεια ζωών στην άσφαλτο, να είναι ο θάνατος συμπολιτών μας στις καθημερινές στήλες των Μέσων Ενημέρωσης επειδή κάποιοι βλέπουν τα πράγματα οικονομίστικά και μόνο επί χάρτου.

Η ζωή μας, η ασφάλειά μας, η επιβίωσή μας δεν μετράτε με χρήματα και αυτό το κράτος και η πολιτεία πρέπει να το αντιληφθούν χθες, όχι αύριο.

Προσωπικά θέλω να ξεκαθαρίσω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου ότι το συγκεκριμένο είναι ένα από τα πρώτα θέματα που ως Δήμος Πέγειας μετά τις 18 Δεκεμβρίου θα βάλουμε σε προτεραιότητα σε όλα τα επίπεδα άσκηση εξουσίας. Ξεκινώντας από την ΣΕΚΟ, με τη βοήθεια των βουλευτών της Επαρχίας μας αλλά και σε συνεργασία με τις επηρεαζόμενες κοινότητες θα αντιδράσουμε δυναμικά και άμεσα για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στην άσφαλτο.

Μαζί, για μια νέα Αρχή

Μαρίνος Λάμπρου
Υποψήφιος Δήμαρχος Πέγειας