Μεγάλη συμμετοχή σε αιμοδοσία στην Πάφο

Μεγάλη συμμετοχή σε αιμοδοσία στην Πάφο

Αθρόα ήταν η συμμετοχή πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν χθες η κοινοτική αστυνόμευση Πάφου σε συνεργασία με τους Συλλόγους Ελληνοποντίων Πάφου, την Εκκλησιαστική Επιτροπή Κάτω Πάφου και τη ΣΕΑΔ Πάφου προς ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιου, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να βοηθά στην αιμοδοσία οπουδήποτε και αν γίνεται, λέγοντας πως με αυτό τον τρόπο βοηθούμε ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Είναι κάτι, συνέχισε, «που δεν στοιχίζει στον καθένα μας, για αυτό προτρέπουμε τους ανθρώπους να βοηθούν τους συνανθρώπους τους».


Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελληνοποντίων Πάφου Άγιος Τρύφωνας Ραούλ Τσαχίδης σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της αιμοδοσίας ανέφερε πως οι Ελληνοπόντιοι της Πάφου, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, συνδιοργάνωσαν την εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου με τη φετινή συμμετοχή πέραν των 60 πολιτών.

Ο κ. Τσαχίδης ανέφερε πως η προσφορά προς τον συνάνθρωπο αποτελεί μεγαλείο ψυχής και τέτοιες αλτρουιστικές πράξεις πρέπει να υιοθετηθούν από όλους μας. Πρόσθεσε δε, πως οι Ελληνοπόντιοι είναι πάντοτε δίπλα στον συνάνθρωπο και δηλώνουν παρόντες σε τέτοιου είδους προσπάθειες.

Πηγή: ΚΥΠΕ