Με την Jet2 πετάμε απευθείας για Μπέλφαστ

Με την Jet2 πετάμε απευθείας για Μπέλφαστ

Ενόψει της δρομολόγησης νέων απευθείας πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Jet2 από το Μπέλφαστ Βορείου Ιρλανδίας προς την Πάφο, πραγματοποιήθηκε κοινή εκδήλωση του αερομεταφορέα, μαζί με το Γραφείο ΚΟΤ στο Μπέλφαστ, όπου παρουσία προσκεκλημένων ταξιδιωτικών πρακτόρων πραγματοποιήθηκε παρουσίαση για την τουριστική Κύπρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΤ, το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, δεδομένου και του γεγονότος ότι το Ηνωμένο Βασίλειο παραμένει η μεγαλύτερη τουριστική αγορά της Κύπρου.


Η προσφορά ψηλής ποιότητας υπηρεσιών και φιλοξενίας έχει καταστήσει τη χώρα μας ως ένα από τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών από το Ηνωμένο Βασίλειο με ανοδική τάση στις αφίξεις τα τελευταία χρόνια.

Η Βόρειος Ιρλανδία αποτελεί σχετικά νέα αγορά για την Κύπρο και ως εκ τούτου το ενδιαφέρον των ταξιδιωτικών πρακτόρων και των δυνητικών περιηγητών, όπως διαφάνηκε και στην εκδήλωση είναι έκδηλο.

Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση, μεταξύ άλλων, για τα αξιοθέατα, την ιστορία, την οινογαστρονομία, επιλογές για διαμονή, και εξειδικευμένα τμήματα της τουριστικής μας βιομηχανίας όπως γαμήλιες τελετές, αθλητικός τουρισμός, τουρισμός συνεδρίων και υγείας.

Πηγή: ΚΥΠΕ