Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια  άναψε ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στην πόλη της Πάφου.

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια άναψε ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στην πόλη της Πάφου.

H τελετή φωταγώγησης του Xριστουγενιάτικου διάκοσμου


έγινε μπροστά από το δημοτικό μέγαρο.Η έναρξη της εκδήλωσης , έγινε με την Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου αλλά και με τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες της χορωδίας και της ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου και της παιδικής χορωδίας του Δήμου Πάφου

Ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας στο πλαίσιο της εκδήλωσης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στην πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου. Θέλω είπε « να σας ευχαριστήσω που αγκαλιάζεται για ακόμη μια φορά αυτή την σεμνή εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Πάφου».

Πρόσθεσε επίσης, πως παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες ο Δήμος Πάφου προσπάθησε να διακοσμήσει την πόλη με ιδιαίτερο τρόπο και να οργανώσει εκδηλώσεις στηριζόμενος πάντα στα μουσικά και χορευτικά σχήματα της πόλης μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου αφιλοκερδώς.

Ο κ Βέργας σημείωσε ακόμη πως η προσπάθεια της τοπικής αρχής έχει επικεντρωθεί στο κέντρο της Πάφου με φωτεινό διάκοσμο.

Με το σύνθημα «Αυτά τα Χριστούγεννα μένουμε Πάφο» , η πόλη «φόρεσε» από σήμερα τα γιορτινά της, στέλνοντας το μήνυμα πως παρά την οικονομική κρίση αν υπάρχει θέληση και φαντασία το αποτέλεσμα είναι μοναδικό .

Ο δήμαρχος Πάφου στην παρουσία εκατοντάδων δημοτών εγκαινίασε στην συνέχεια το Χριστουγεννιάτικο χωριό το οποίο υπόσχεται ξέγνοιαστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

Ευχήθηκε τέλος σε όλους « Καλά Χριστούγεννα» και « ευτυχισμένα» σ’ όλους.

Η Λειτουργός Πολιτιστικής Υπηρεσίας του Δήμου Πάφου Ερμίνα Μάη στο πλαίσιο της εκδήλωσης ευχαρίστησε όλα τα σχήματα που συμμετείχαν στην εκδήλωση όπως την Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου, την χορωδία και ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου, την παιδική χορωδία του Δήμου , την χορωδία της Γεωργίας Χριστοδούλου και τέλος το σχήμα κρουστών Λατίτο του Κέντρου Μουσικής Αγωγής της Βίκυς Χριστοδούλου.

Σημαντική επίσης συμβολή στην προσπάθεια της διακόσμησης ήταν και η προσπάθεια του προέδρου και των μελών της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου Πάφου, αλλά και της Λειτουργού Ασφάλειας που εργάστηκαν για το διάκοσμο και το Χριστουγεννιάτικο χωριό.