Με χρυσά και χάλκινο στους ΑΜΚΕ οι αθλητές του ΓΣΚόροιβου

Με χρυσά και χάλκινο στους ΑΜΚΕ οι αθλητές του ΓΣΚόροιβου

Πέντε αθλητές και αθλήτριες του ΓΣΚόροιβου συμμετείχαν στους 15ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης


που πραγματοποιήθηκαν στο Λουξεμβούργο στις 27 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου.

Πρόκειται για την Ραμόνα Παπαιώννου η οποία εξασφάλισε χρυσό μετάλλιο στα 100 και στα 200 μέτρα και επίσης χρυσό μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4Χ100 γυναικών. Επίσης ο Χριστόδουλος Θεοφίλου εξασφάλισε χρυσό μετάλλιο στο μήκος. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου χρυσό μετάλλιο στο ύψος. Η Δήμητρα Κυριακίδου χάλκινο μετάλλιο στα 200 μέτρα και χρυσό μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4Χ100. Και τέλος η Ραφαέλα Δημητρίου ήρθε 6η στα 400 μέτρα.

Ο πρόεδρος του ΓΣΚόροιβου Δήμος Καλλινίκου εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα δεδομένου ότι ο στόχος ήταν η πρωτιά, στον πίνακα των μεταλλίων. Το αθλητικό σωματείο του ΓΣΚόροιβου είπε χαρακτηριστικά , έχει θέσει στους διαχρονικούς του στόχους, την ενθάρρυνση των νέων, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και φαίνεται πως « τα κατάφερε»- όπως είπε. Ο κ Καλλινίκου ανέφερε πως οι αθλητές του ΓΣΚόροιβου αισθάνονται Εθνικά υπερήφανοι και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο παρ’ όλες τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που δυστυχώς βιώνουμε σήμερα ως τόπος με αντίκτυπο και στον αθλητισμό.

Η αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής περιλάμβανε 131 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι συμμετείχαν και στα 11 αθλήματα του αγωνιστικού προγράμματος συμπεριλαμβανομένων όλων των ομαδικών αθλημάτων σε άντρες και γυναίκες.

Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΣΚόροιβου