Μηνύματα αισιοδοξίας έστειλε η καρναβαλίστικη παρέλαση του Δ. Πάφου

Μηνύματα αισιοδοξίας έστειλε η καρναβαλίστικη παρέλαση του Δ. Πάφου

Ο «Βασιλιάς του Χρυσού » άνοιξε το φετινό καρναβάλι της Πάφου


στέλνοντας στους θιασώτες της γιορτής μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας ότι πρέπει να χαμογελάνε και ότι παρά τις δυσκολίες των ημερών, τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο .
Η φαντασία η σάτιρα, η ευρηματικότητα και η δημιουργία ήταν στο επίκεντρο των 57 ομάδων και αρμάτων που έλαβαν μέρος στην παρέλαση του Δ. Πάφου και των πέραν των τεσσάρων χιλιάδων καρναβαλιστών.
Ξεχωριστή νότα έδωσαν ωστόσο και η φιλαρμονική του Δ. Πάφου αλλά και οι μαζορέτες που ανέβασαν το κέφι στα ύψη.

Ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας ανέφερε πως για ακόμη μια φορά ο Δήμος Πάφου συνεχίζει την παράδοση με το Παφίτικο Καρναβάλι και τη μεγάλη παρέλαση που έγινε στο κέντρο της πόλης. Ο κ Βέργας εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλα τα οργανωμένα σύνολα αλλά και όλους τους καρναβαλιστές που συμμετείχαν και ανακοίνωσε πως ο φετινός προϋπολογισμός του καρναβαλιού ήταν κατά το ήμισι χαμηλότερος . Ο Δήμαρχος Πάφου ανέφερε πως ο κόσμος αγκάλιασε για ακόμη μια φορά το καρναβάλι και ότι  αυτό πρέπει να συνεχιστεί και να διατηρηθεί. Ευχήθηκε τέλος σε όλους τους συμπατριώτες μας καλό τριήμερο.

Οι κανταδόροι του Μουσικού Ομίλου Πάφου υπό την διεύθυνση του Σωτήρη Καραγιώργη εκτέλεσαν καντάδες ρετρό, και ρεμπέτικα τραγούδια που ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους σε άλλες εποχές. Ο κ Καραγιώργης ευχήθηκε όπως ο κόσμος πέρα από το καρναβάλι δει την πραγματική ζωή του, και μάθει να διασκεδάζει.
Οι συμμετέχοντες και οι θεατές μεταμφιεσμένοι εμπλάκηκαν μετά το πέρας της παρέλασης σε ένα ατέλειωτο πανηγύρι, στο κέντρο της πόλης .
ΚΥΠΕ/ΚΠ/