Μια βραδιά με μουσική και χορό φλαμένγκο

Μια βραδιά με μουσική και χορό φλαμένγκο

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης ΠΑΦΟΣ2017 παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη μορφή έκφρασης συναισθημάτων εκδήλωση με χρώμα και αυθεντικούς ρυθμούς της Ανδαλουσίας, εκδήλωση της Πλατφόρμας Κοινωνικής Συμμετοχής.
Στο πλαίσιο του προγράμματος «Κρυμμένοι Χώροι στην Πάφο» το Ανοικτό Εργοστάσιο Πολιτισμού συνδυάζει την φλόγα και τους ρυθμούς του Flamenco και μεταφέρει στους κήπους της έδρας της ΠΠΕ Πάφος2017 την παράσταση Flamenco Spices το βράδυ του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου στις 20:00 .
Πέντε καλλιτέχνες του είδους, ενώνουν το πάθος τους για το Flamenco μέσα από την τέχνη της μουσικής, του τραγουδιού και του χορού και ενώνουν πολύχρωμους ήχους με τις αισθησιακές κινήσεις του Flamenco. Ο Γιάννης Παπαγιανούλης στα κρουστά, ο Πάνος Καρτίμπελης στην κιθάρα, η Γιώτα Baron στο τραγούδι, η Ηλέκτρα Χρυσάνθου και ο Ανδρέας Ασπρομάλλης στο χορό, όλοι μαζί συνθέτουν ένα καταπληκτικό ρεπερτόριο Flamenco.

Το Flamenco είναι ένα είδος τραγουδιού, κιθάρας και χορού που καθρεφτίζει την πολύπλοκη ψυχή της Ανδαλουσίας. Οι αραβικές, ανατολίτικες και τσιγγάνικες επιρροές του Flamenco έχουν συνδυαστεί προκειμένου να δημιουργήσουν αυτό τον ιδιαίτερο ήχο και γοητευτικό χορό.


Μια ξεχωριστή παράσταση από την ΠΠΕ – ΠΑΦΟΣ2017.
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015, Είσοδος Ελεύθερη
Έδρα της ΠΠΕ – ΠΑΦΟΣ2017 στις 20:00