Μια σύλληψη για την διάρρηξη του παρεκκλησιού του Αγίου Μηνά στην Πενταλιά

Μια σύλληψη για την διάρρηξη του παρεκκλησιού του Αγίου Μηνά στην Πενταλιά

Το εκκλησάκι του Αγίου Μηνά που βρίσκεται στην κοινότητα της Πενταλιάς διέρρηξε ένας 33χρονος από την Λεμεσό,


ο οποίος στην συνέχεια συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό σε κέρματα , που εκτιμάται ότι άρπαξε από το παγκάρι.

Η καταγγελία έγινε στην γραμμή του Πολίτη από άγνωστο πρόσωπο. Σύμφωνα με την καταγγελία ένα άτομο εθεάθη να εξέρχεται από το εκκλησάκι και να εξαφανίζεται με το αυτοκίνητο του, ενώ ο πληροφοροδιότης έδωσε και τους αριθμούς εγγραφής του οχήματος.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Παναγιάς και του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων επισκέφτηκαν το εκκλησάκι και ύστερα από εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως είχε παραβιαστεί το παγκάρι της εκκλησίας και έλειπαν τα κέρματα.

Ο δράστης πέτυχε είσοδο και έξοδο από την κεντρική είσοδο της εκκλησίας που είναι πάντοτε ανοικτή για τους πιστούς που την επισκέπτονται.

Η αστυνομία στην συνέχεια συνέλαβε ένα πρόσωπο. Πρόκειται για 33χρονο από την Λεμεσό ο οποίος ανακρινόμενος αρνήθηκε κάθε ανάμειξη με την υπόθεση,

Ακολούθως η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στο όχημα του 33χρονου όπου και εντόπισε χρηματικό ποσό σε κέρματα..

Για τον 33χρονο εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Το παρεκκλήσι που βρίσκεται μεταξύ του παλαιού και του νέου χωριού Πενταλιά πλησίον του νέου δρόμου που οδηγεί στον Αμπελίτη, επισκέπτονται καθημερινά πολλοί πιστοί.