Μια 21χρονη έγινε αιτία για μαχαιρώματα

Μια 21χρονη έγινε αιτία για μαχαιρώματα

Για τα μάτια μιας 21χρονης από τη Ρουμανία, βγήκαν μαχαίρια χθες βράδυ στην Πάφο. Ο έρωτας δύο Ρουμάνων κατοίκων Πάφου για τη νεαρά ομοεθνή τους είναι σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες η αιτία του επεισοδίου που εκτυλίχθηκε στο διαμέρισμα που έμεναν δύο εξ αυτών και το οποίο ευτυχώς έληξε με ελαφρούς μόνο τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τις έρευνες του ΤΑΕ, η 21χρονη διατηρούσε δεσμό με 29χρονο από τη Ρουμανία, τον οποίο ωστόσο διέλυσε πρόσφατα και συνήψε σχέση με 20χρονο επίσης ομοεθνή της. Ο 29χρονος φαίνεται να έφερε βαρέως το γεγονός αυτό και χθες βράδυ μετέβη στο διαμέρισμα όπου βρίσκονταν οι δύο συμπατριώτες τους, λογομαχώντας με τον 20χρονο.


Τα πνεύματα οξύνθηκαν σε κάποια στιγμή και σύμφωνα με τις έρευνες της Αστυνομίας ο 29χρονος ανέσυρε μαχαίρι καταφέρνοντας ένα χτύπημα στο σώμα του 20χρονου. Η 21χρονη επενέβη για να αποτρέψει τα χειρότερα και στην προσπάθεια της να αποσπάσει το μαχαίρι από τα χέρια του 29χρονου, κόπηκε ελαφρά στο χέρι.

Η 21χρονη και ο 20χρονος μετέβησαν στο Νοσοκομείο Πάφου όπου έτυχαν περίθαλψης από τους γιατρούς. Ο νεαρός άντρας κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία, χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία, ενώ η 21χρονη μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών απελύθη.

Η Αστυνομία η οποία ενημερώθηκε σχετικά με τους τραυματίες μετέβη στη σκηνή και αφού έλαβε καταθέσεις και συνέλεξε τεκμήρια προχώρησε στη σύλληψη του 29χρονου ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: Φιλελεύθερος