«Μοιραζόμαστε το Πάθος» αλλά και τη γνώση με τους εθελοντές του Πάφος 2017

«Μοιραζόμαστε το Πάθος» αλλά και τη γνώση με τους εθελοντές του Πάφος 2017

Η Α/φοι Λανίτη και η Coca-Cola, επίσημοι χορηγοί του Προγράμματος Εθελοντών της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, Πάφος 2017, διοργάνωσαν την Παρασκευή 3 Μαρτίου ένα μοναδικό Social Media Training για την ομάδα των εθελοντών.

Το interactive εκπαιδευτικό σεμινάριο έγινε στα γραφεία του Οργανισμού Πάφος2017 για την ομάδα Marketing & Social Media των εθελοντών του Πάφος2017, από τις εξειδικευμένες ομάδες social media της Coca-Cola. Στόχος, να ενισχύσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις των εθελοντών και να μεταφέρουν την πείρα και τα μυστικά μιας σωστά οργανωμένης παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα ενδυναμώσει την επικοινωνία με το κοινό μέσα από ενδιαφέρον περιεχόμενο και διαδραστικές συζητήσεις και εμπειρίες.


Η Κάλια Πατσιά, Public Affairs & Communication Manager της Α/φοι Λανίτη σημειώσε σχετικά με την εκδήλωση και τη σημασία της εκπαίδευσης των εθελοντών: «Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να καλλιεργήσουμε την κουλτούρα του εθελοντισμού ανάμεσα στους νέους ανθρώπους, όχι μόνο επειδή τους δίνει την ευκαιρία να προσφέρουν στην κοινωνία μας αλλά και επειδή ο εθελοντισμός είναι μία πολύτιμη ευκαιρία για να αποκτήσουν νέες δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα ζωή τους αλλά και στην αναζήτηση εργασίας. Αυτός ήταν και ένας από τους στόχους της πρωτοβουλίας μας, να δώσουμε στους εθελοντές μας πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις, από τους ειδικούς στα Social Media, που θα τους εξελίξουν και θα τους φανούν χρήσιμες και πέρα από το σημερινό εθελοντικό τους ρόλο».

www.fotolarko.com.cy

Ο Στέλιος Παπαγεωργίου, Συντονιστής του Προγράμματος Εθελοντών του Οργανισμού Πάφος 2017 ευχαρίστησε με την σειρά του την Α/φοι Λανίτη και την Coca-Cola για την μέχρι σήμερα άψογη συνεργασία αλλά και την συμβολή τους στο πρόγραμμα εθελοντών τόσο με την χορηγία τους όσο και με τις πρωτοβουλίες τους και τα προϊόντα που παρέχουν. Τέλος ανάφερε ότι το πάθος το μοιράζονται και οι δύο οργανισμοί.

Βασικά tips που συζητήθηκαν; Οι εθελοντές, είχαν την ευκαιρία να μάθουν πώς να εκπροσωπούν την ομάδα τους στα social media, πώς να καλλιεργούν και να αναπτύσσουν την κοινότητα που τους ακολουθεί και να διαχειρίζονται τα ερωτήματα των χρηστών, πώς να διαλέξουν τις κατάλληλες πλατφόρμες για το περιεχόμενό τους, πώς να μιλήσουν στο κοινό τους και πως να αφηγηθούν την ιστορία τους κεντρίζοντας το ενδιαφέρον. Επιπλέον, παρακολούθησαν επιτυχημένα case studies και παραδείγματα από τους ειδικούς της Coca-Cola ώστε να δουν στην πράξη μικρά και μεγάλα μυστικά που θα εξασφαλίσουν την επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία του Πάφος 2017 και ενημερώθηκαν για το πλάνο επικοινωνίας της χορηγίας.

Μέρος του σεμιναρίου μεταδόθηκε και ζωντανά μέσω Facebook Live από την σελίδα της Lanitis Bros στο Facebook και είναι διαθέσιμο για όποιον ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει! Αξίζει να σημειωθεί πως η Coca-Cola έχει διεθνώς πρωταγωνιστική παρουσία με περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια followers στο Facebook και 3,33 εκατομμύρια στο twitter, ενώ η σελίδα της Α/φοι Λανίτη στο Facebook αν και ξεκίνησε το 2016 έχει καταφέρει σε λιγότερο από 1 χρόνο να ξεπεράσει τους 8.300 fans.

www.fotolarko.com.cy

Η Α/φοι Λανίτη και η Coca-Cola από το ξεκίνημα της χορηγίας αναζητούν τρόπους να συμβάλουν περαιτέρω και να ενισχύσουν το πολύτιμο και ανιδιοτελές έργο των εθελοντών κάνοντας πράξη το μήνυμα «Μοιραζόμαστε το πάθος». Οι δύο εταιρείες δεσμεύονται να συνεχίσουν να στηρίζουν έμπρακτα το πρόγραμμα εθελοντών όλη τη χρονιά, με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό, μέσα από ένα πλούσιο πλάνο ενεργειών και πρωτοβουλιών τόσο για τους εθελοντές όσο και για την ευρύτερη κοινωνία της Πάφου και της Κύπρου. Μείνετε συντονισμένοι!