Μοτοσικλέτες από τον ιδιωτικό τομέα αγόρασε η αστυνομία Πάφου για την πρόληψη των πυρκαγιών

Μοτοσικλέτες από τον ιδιωτικό τομέα αγόρασε η αστυνομία Πάφου για την πρόληψη των πυρκαγιών

Επιπρόσθετα μέτρα για την πρόληψη των πυρκαγιών λαμβάνει εδώ και 20 ημέρες


η αστυνομική διεύθυνση Πάφου σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών και άλλους φορείς. Μιλώντας σήμερα από την Πάφο ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Πάφου Νίκος Τσαπής ανέφερε πως ανάμεσα στα μέτρα που λαμβάνονται είναι και αυτό της εξασφάλισης μοτοσικλετών από τον ιδιωτικό τομέα. .

Οι μοτοσικλέτες σημείωσε ο κ Τσαπής « έχουν παραληφθεί και οδηγούνται από μέλη της αστυνομίας που υπηρετούν στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου και στο αεροδρόμιο Πάφου», με στόχο, – όπως είπε-, « την πρόληψη πυρκαγιών στην ύπαιθρο, τον εντοπισμό υπόπτων προσώπων που επιδίδονται στην πρόκληση πυρκαγιών , και γενικά την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος».Ο κ Τσαπής ανέφερε ακόμη ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει παρατηρηθεί μείωση στις πυρκαγιές τόσο στον αριθμό όσο και στην έκταση τους. Σύμφωνα με τον κ Τσαπή ήδη έχουν αγοραστεί τέσσερις μοτοσικλέτες, από τον ιδιωτικό τομέα με την συνδρομή των Μοναστηριών Αγίου Νεοφύτου και Χρυσορρογιάτισσας και του Τμήματος Δασών.

Τα μέτρα αυτά λαμβάνονται κατέληξε ο κ Τσαπής τους καλοκαιρινούς μήνες , μια περίοδο, – όπως είπε- που η αστυνομία έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αφορά την πρόκληση πυρκαγιών στην ύπαιθρο.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/