Μυστήριος τραυματισμός Ρώσσου τουρίστα

Βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο  Γενικό Νοσοκομείο Πάφου από το ξενοδοχείο όπου διέμενε  57χρονος τουρίστας από τη Ρωσία.

Η Αστυνομία έλαβε πληροφορία το πρωί από υπάλληλο του ξενοδοχείου ότι ένα πρόσωπο βρισκόταν τραυματισμένο σε δωμάτιο ξενοδοχειακού καταλύματος στη Κάτω Πάφο. 


Τον 57χρονο είδε πεσμένο στο δάπεδο του δωματίου του άλλο πρόσωπο από την οροφή του ξενοδοχείου μέσα από το παράθυρο, το οποίο ακολούθως άμεσα ειδοποίησε  υπάλληλο του ξενοδοχείου. 

Ο 57χρονος διακομίσθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου όπως διαπίστωσε ο επί καθήκοντι ιατρός από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, αυτός είχε υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. 

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κρίθηκε ωστόσο αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Ο 57χρονος εξετάστηκε προκαταρκτικά και από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους αλλά λόγω της κατάστασης του και της άμεσης ανάγκης να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενδελεχής ιατροδικαστική εξέταση θα γίνει αύριο από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου. 

Ο 57χρονος έχει μεταφερθεί στο χειρουργικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, και υποβάλλεται  σε χειρουργική επέμβαση .

Η κατάσταση της υγείας του  χαρακτηρίζεται σοβαρή. 

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και παρέλαβαν τεκμήρια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δεν υπάρχει καμία μαρτυρία για τα αίτια του τραυματισμού του Ρώσου τουρίστα, ωστόσο τα ακριβή αίτια των συνθηκών του τραυματισμού του διερευνώνται. 

Η Αστυνομία εξετάζει ωστόσο το ενδεχόμενο κατά πόσο ο 57χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλης.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΘΝΕ)