Νέα έργα δρομολογούνται στη Γεροσκήπου

Νέα έργα δρομολογούνται στη Γεροσκήπου

Στην αναβάθμιση του παραλιακού του μετώπου οδεύει ο Δήμος Γεροσκήπου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μιχάλη Παυλίδη.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο κ. Παυλίδης είπε πως το όραμα της Γεροσκήπου γίνεται πραγματικότητα με την έναρξη τη Δευτέρα των εργασιών για την κατασκευή των τριών περιπτέρων στην παραλία.


Ο κ. Παυλίδης είπε πως το κόστος έχει ήδη εκτιμηθεί και μέσα από τις προσφορές ανέρχεται περίπου στις 700 χιλιάδες ευρώ, προσθέτοντας πως μαζί με την κατασκευή των περιπτέρων θα κατασκευαστούν παιδότοποι ενώ δρομολογείται και η διαμόρφωση του χώρου στάθμευσης.

Εκτίμησε, παράλληλα, πως όλες αυτές οι υποδομές που θα γίνουν για εξυπηρέτηση των λουομένων, όπως, αποδυτήρια, αποχωρητήρια-ντους, θα βοηθήσουν την παραλιακή περιοχή με την προσέλευση ντόπιων και ξένων επισκεπτών.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Δήμαρχος Γεροσκήπου ανέφερε πως το δημοτικό συμβούλιο έχει αποφασίσει ότι τη διαχείριση των κρεβατιών και των ομπρελών θα τα διαχειρίζεται η τοπική αρχή. Ήδη, είπε, “έχουμε παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό, ομπρελών και κρεβατιών”, σημειώνοντας πως το άλλο έσοδο είναι από τα ενοίκια των περιπτέρων που θα κατασκευαστούν προσεχώς για να είναι έτοιμα τη θερινή περίοδο.

Σε σχέση με τον δρόμο που ξεκινά από τον αερολιμένα Πάφου προς την παραλία της Γεροσκήπου, μήκους περίπου 450 μέτρων, ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως η έναρξη της κατασκευής του αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα. Ο συγκεκριμένος δρόμος θα βοηθήσει στη ροή κόσμου προς την παραλία, κατέληξε.

Πηγή: KYΠΕ