Νέα ήττα για την Πάφο – Συνεχίζονται οι μουρμούρες

Νέα ήττα για την Πάφο – Συνεχίζονται οι μουρμούρες

Η Νέα Σαλαμίνα εξασφάλισε και τη μαθηματική παραμονή της μετά το 2-1 επί της Πάφου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπεριγκό, όμως, οι ερυθρόλευκοι με τέρματα των Κωστή και Καρλάο γύρισαν το παιχνίδι. Η παφιακή ομάδα έμεινε στο +9 από τον Ολυμπιακό και πήρε παράταση για τη μαθηματική παραμονή της.

Καλό ξεκίνημα, γκολ και δοκάρι

Πολύ καλά ξεκίνησαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι, οι οποίοι στην πρώτη τους καλή φάση άνοιξαν το σκορ. Στο 10ο λεπτό ο Ρόκουλιτς έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μπεριγκό με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η παφιακή ομάδα δυο λεπτά μετά την επίτευξη του γκολ, λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα της και πάλι με τον Μπεριγκό, όμως, αυτή τη φορά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και χτύπησε στο δοκάρι.


Η απάντηση της Σαλαμίνας ήρθε στο 19’, όταν ο Ελουντού έκανε το κοντινό διαγώνιο σουτ, όμως, ο Κόπριβετς αποσόβησε τον κίνδυνο.

Ο ρυθμός έπεσε και φτάσαμε στο 30ο λεπτό για να δούμε την επόμενη φάση, αλλά το πολύ καλό, μακρινό και δυνατό σουτ από τον Γκάποβ, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Ανέβηκε και ισοφάρισε

Η Νέα Σαλαμίνα με την πάροδο του χρόνου κέρδιζε μέτρα και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασε στην ισοφάριση. Ο νεαρός Κωστή μέσα από την περιοχή έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Κόπριβετς. Προηγήθηκε κλασική ευκαιρία με τον Καρλάο, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο. Ο Μπεριγκό έκανε το καλό γυριστό σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Μέτριος ρυθμός, στο τέλος Σαλαμίνα

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν μέτριος, με τη Νέα Σαλαμίνα να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων.

Μέχρι το 89’ καμία εκ των δυο ομάδων δεν κατέγραψε σημαντική ευκαιρία, ενώ κανένας τερματοφύλακας δεν χρειάστηκε να παρέμβει για να αποσοβήσει τον κίνδυνο.

Ωστόσο σε εκείνο το λεπτό η Σαλαμίνα έγραψε το 2-1 στην πρώτη της ουσιαστικά καλή επίσκεψη στην εστία του αντιπάλου. Ο Κωστή έκανε το σουτ, ο Κόπριβετς δεν μπόρεσε να ανακόψει την πορεία της μπάλας και ο Καρλάο πάνω στη γραμμή την έσπρωξε στα δίχτυα.