Νίκη της Α.Ε.Π. επί του Ν&Σ Ερήμης με 3-1

Νίκη της Α.Ε.Π. επί του Ν&Σ Ερήμης με 3-1

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών, παρουσιάστηκε για άλλη μια φορά ο προπονητής της ΑΕ «ΠΑΦΟΣ» Γιαννάκης Γιαγκουδάκης, μετά το τέλος του φιλικού με το Ν&Σ ΕΡΗΜΗΣ στο Αθλητικό Κέντρο της ΑΕΠ.


Το φιλικό έληξε 3-1 υπέρ της Πάφου και αυτό που ικανοποίησε τον προπονητή, ήταν το γεγονός ότι οι παίχτες άρχισαν να επικοινωνούν καλύτερα μεταξύ τους στον αγωνιστικό χώρο, να αποκτούν σταδιακά ομοιογένεια, αλλά και το γεγονός ότι άρχισαν δειλά – δειλά να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα των λιγοστών μέχρι σήμερα, «βαριών» προπονήσεων.

Στη διάρκεια του αγώνα πήραν χρόνο όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ, για πρώτη φορά αγωνίστηκε και ο πορτογάλος Πάουλο Κοέλιο, ο οποίος έπεισε τους πάντες ότι με την εμπειρία του θα προσφέρει πολλά στη συνολική προσπάθεια της ομάδας.

Πάντως, οι προσπάθειες ενίσχυσης συνεχίζονται και δεν αποκλείεται εντός της ερχόμενης βδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις, στο πλαίσιο πάντα της πολιτικής που έχει καθορίσει το ΔΣ για πλήρη αξιοποίηση νεαρών ταλέντων της Πάφου, αλλά και ενός σημαντικά περιορισμένου προϋπολογισμού.

Για την ιστορία, τα γκολ πέτυχαν οι Νικόλας Ιωάννου, Μιχάλης Σύκας και Πόλυς Φιλίππου.

Το επόμενο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί και πάλι στο Αθλητικό Κέντρο της ΑΕΠ, την Τρίτη 13 Αυγούστου, στις 5:30 το απόγευμα, με αντίπαλο τον ΑΡΗ Λεμεσού.