Ντεμπούτο για την ομάδα της πόλης μας απόψε με Νέα Σαλαμίνα!

Ντεμπούτο για την ομάδα της πόλης μας απόψε με Νέα Σαλαμίνα!

Νέα Σαλαμίνα και Πάφος διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε στις 19:00 στο «Αμμόχωστος» σε μια άκρος ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Η Νέα Σαλαμίνα μετά και την περσινή εκπληκτική πορεία σίγουρα στοχεύει σε μια παρόμοια πορεία. Από την άλλη η Πάφος της.. Πρέμιερ Λιγκ του Πάντσεον και των αρκετών μεταγραφών θέλει και απαιτεί να κοιτάξει αρκετά ψηλά τον βαθμολογικό πίνακα.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ανοίγουν τον χορό του φετινού μαραθωνίου με τις δυο ομάδες να έχουν στόχο φυσικά την νίκη. Μια χρονιά γεμάτης, απαιτήσεις και φιλοδοξίες αρχίζει.


Η Νέα Σαλαμίνα θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Με πονοκεφάλους αρχίζει την χρονιά ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αφού έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεσή του. Η «παλαιότητα» του περσινού ρόστερ σε συνδυασμό με τις λίγες αλλά καλές προσθήκες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ευελπιστούν να αρχίσουν την χρονιά με τρίποντο έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό τους. Βεσελόφσκι, Κορέια, Κωστή, Ελουντού, Σίμσον και Κίνγκσλεϊ είναι ποδοσφαιριστές που θα τραβήξουν για τα καλά κουπί στο «Αμμόχωστος» την φετινή χρονιά.

Από την άλλη έχουμε ίσως την πιο φιλόδοξη ομάδα του πρωταθλήματος μας. Η Πάφος είναι ενώπιον μια νέας μεγάλης πρόκλησης. Και αυτή με την σειρά της έχει στόχο να κάνει ποδαρικό στον φετινό μαραθώνιο φεύγοντας με το «διπλό» στης αποσκευές της. Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς αν μη τι άλλο θέλει από τις αρχές του πρωταθλήματος να δείξει τις προθέσεις της και να στείλει το δικό της μήνυμα ενόψει συνέχειας. Πάντσεον, Πανός, Σιρόκ, Λουλίνια, Τόρες, Μπεσάρα και Νέμετς είναι εκ των ποδοσφαιριστών που περιμένουν αρκετά στην Παφιακή ομάδα αφού το χρήμα που σπαταλήθηκε είναι αρκετό.

Πηγή: 24sports.com.cy