‘Νύχτες Μαγικές: 100 χρόνια Βασίλης Τσιτσάνης’ στην Πάφο

‘Νύχτες Μαγικές: 100 χρόνια Βασίλης Τσιτσάνης’ στην Πάφο

Μετά τις πέντε sold out παραστάσεις «Νύχτες Μαγικές: 100 χρόνια Βασίλης Τσιτσάνης» στην Λευκωσία και τη Λεμεσό, η παράσταση παρουσιάζεται απόψε και στην Πάφο για τους φίλους του είδους, με διοργανωτή την Πολιτιστική Κίνηση Γεροσκήπου.

Ο μεγάλος συνθέτης του ελληνικού τραγουδιού, που με το έργο του έχει εμπνεύσει ολόκληρες γενεές του ελληνισμού, τιμάται σ’αυτές τις παραστάσεις με ένα ξεχωριστό τρόπο, αναφέρεται σε δελτίο τύπου. Τα μεγαλύτερα τραγούδια του ακούγονται και πάλι, όπως αναφέρεται, αλλά αυτή τη φορά με τον αυθεντικό, νοσταλγικό, αναλογικό ήχο. Η ορχήστρα χρησιμοποιεί παλαιούς «λαμπάτους» ενισχυτές και μικρόφωνα και τρίχορδα μπουζούκια με αυθεντικούς Ideal μαγνήτες, ώστε να πετύχει το ανάλογο αισθητικό αποτέλεσμα και να μεταφέρει τους λάτρεις του είδους μισό και πλέον αιώνα πίσω.


Στην μουσική εκδήλωση παίζουν οι μουσικοί Ελένη Κωνσταντίνου λαϊκή κιθάρα, Γιώργος Φούντος τρίχορδο μπουζούκι, Γιώργος Κωνσταντίνου επίσης τρίχορδο μπουζούκι, Ευξίφιος Σατσιάς βιολί και μπαγλαμά, και Κώστας Χαλλούμας κοντραμπάσο.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 20:00 στον Πολιτιστικό Χώρο «Τεχνόπολις 20».

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΚ)