Ν. Χατζηγεωργίου : Έκτακτη συνάντηση στο αεροδρόμιο Πάφου με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του

Ν. Χατζηγεωργίου : Έκτακτη συνάντηση στο αεροδρόμιο Πάφου με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει την κατάσταση που βιώνουμε στο Διεθνές Αερολιμένα Πάφου ο Διευθυντής της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου Νάσος Χατζηγεωργίου.

Μιλώντας ο κ. Χατζηγεωργίου ανέφερε πως πρόκειται για ένα διαχρονικό πρόβλημα που παρουσιάζεται κυρίως στις μέρες αιχμής κυρίως τις Τετάρτες και τις Κυριακές, όπου υπάρχει πιεσμένο πρόγραμμα στο Διεθνές Αερολιμένα Πάφου.


Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγεωργίου διαφαίνεται ότι τα προβλήματα επικεντρώνονται κυρίως στις υπηρεσίες chek in των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών και στον έλεγχο που γίνεται από την Hermes, όπως επίσης και στα σημεία του Immigration , τα οποία φαίνεται – όπως είπε- ότι χρήζουν κάποιας επανεξέτασης όλος ο προγραμματισμός.

Ο κ. Χατζηγεωργίου ανακοίνωσε επίσης πως αύριο στις 14:00 μικρή αντιπροσωπεία αποτελούμενη από το Δήμαρχο Πάφου, τον Έπαρχο Πάφου , τον ίδιο ως πρόεδρο της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου αλλά και τους βουλευτές της Επαρχίας αναμένεται να επισκεφτούν το αεροδρόμιο για να εξετάσουν την επί τόπου κατάσταση .

Στο πλαίσιο της επίσκεψης συνέχισε, θα συζητήσουμε με τους εταίρους μας στο αεροδρόμιο τόσο με την πολιτική αεροπορία όσο και με την Διεύθυνση του αεροδρομίου για να εξεύρουμε λύση. Είναι κρίμα πραγματικά ανέφερε, να καταβάλλουν οι διάφοροι φορείς προσπάθειες προκειμένου να προσελκύσουν διάφορε αεροπορικές εταιρείες και δυστυχώς οι επισκέπτες να βιώνουν αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, όπως είπε.

Εξέφρασε τέλος την πεποίθηση ότι θα εξευρεθούν λύσεις και θα επανέλθει το αεροδρόμιο σε μια ομαλή λειτουργία.