Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή αιμοδοσία των Χειμερινών Κολυμβητών

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή αιμοδοσία των Χειμερινών Κολυμβητών

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, η αιμοδοσία των Χειμερινών Κολυμβητών «Βρυσούθκια Κέλπετρη», η οποία έγινε σε συνεργασία με το Ναυαγοσωστικό Όμιλο Κινύρας, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, Ματθαίο Ιεροκηπιώτη.

Σε γραπτή του ανακοίνωση αναφέρει πως η φετινή αιμοδοσία ξεπέρασε πραγματικά κάθε προσδοκία, αφού στο πλαίσιο της συγκεντρώθηκαν 40 μπουκάλια αίμα, γεγονός το οποίο τον ικανοποιεί αφάνταστα, όπως είπε.


Πρόσθεσε πως το Σωματείο είναι αρκετά ευαισθητοποιημένο, αφού η βοήθεια προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό είναι ιδιαίτερα σημαντική, ειδικά τις δύσκολες εποχές που περνά ο τόπος μας.

Ο κ. Ιεροκηπιώτης συνεχάρη τους συναδέρφους του στο Διοικητικό Συμβούλιο, όλους τους αιμοδότες του Σωματείου καθώς επίσης και τους ναυαγοσώστες του Ομίλου Κινύρας για την άψογη συνεργασία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε και στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Δημοτικό Σύμβουλο στο Δ. Πάφου Νίκο Σιμιλλίδη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην εξαιρετική επιτυχία, που σημείωσε η φετινή αιμοδοσία.