Οι κολυμβητές Γεροσκήπου έκοψαν την βασιλόπιτα τους στη θάλασσα

Οι κολυμβητές Γεροσκήπου έκοψαν την βασιλόπιτα τους στη θάλασσα

Μπορεί το κρύο να ήταν και σήμερα το πρωί τσουχτερό, αυτό δεν εμπόδισε ωστόσο τους χειμερινούς κολυμβητές της Γεροσκήπου να προχωρήσουν στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση τους για κόψιμο της βασιλόπιτας και για εορταστική υποδοχή του νέου χρόνου μέσα στην αγαπημένη τους θάλασσα.


Πέραν των 50 κολυμβητών συγκεντρώθηκαν από τις οκτώ το πρωί στον καθιερωμένο χώρο κολύμβησης τους, στην παραλία του «Ρίκκου», όπου εισήλθαν μέσα στην θάλασσα μαζί με τη βασιλόπιτα, ευχόμενοι μια καλή χρονιά.

Παρών στην εκδήλωση των κολυμβητών ήταν και ο Δήμαρχος Γεροσκήπου, Μιχάλης Παυλίδης, ο οποίος μαζί με αρκετούς ακόμη λιγότερο… τολμηρούς ανέμενε στην παραλία για την έξοδο των χειμερινών κολυμβητών από το νερό και την κοπή της βασιλόπιτας.

Ο κ. Παυλίδης εξέφρασε την χαρά και ικανοποίηση της δημοτικής αρχής για την ενεργό παρουσία των ολοένα και αυξανόμενων χειμερινών κολυμβητών στην παραλία της Γεροσκήπου, γεγονός που διαφημίζει τον Δήμο και δίνει το μήνυμα ότι στην δημαρχούμενη περιοχή υπάρχουν οι προυποθέσεις για ολόχρονες κοινωνικές δράσεις.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου