Οι μαθητές καθάρισαν την παραλία στην Πόλη Χρυσοχούς

Οι μαθητές καθάρισαν την παραλία στην Πόλη Χρυσοχούς

Εκστρατεία καθαριότητας από ομάδα μαθητών του Γυμνασίου Πόλεως Χρυσοχούς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016 στην Πόλη Χρυσοχούς.

Συγκεκριμένα οι μαθητές αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι είναι υπεύθυνοι και περιβαλλοντικά ευαίσθητοι καθάρισαν την παραλία από τη Δημοτική Πλαζ  μέχρι και τον Κατασκηνωτικό χώρο Πόλεως Χρυσοχούς.


Στην εκδήλωση το παρόν του έδωσε και ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς, Άγγελος Γεωργίου, ο οποίος χαιρέτισε την ενέργεια τον μαθητών και τους και ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία τόσο των ιδίων όσο και της Διεύθυνσης και  των καθηγητών του Γυμνασίου Πόλεως Χρυσοχούς.

Η συγκεκριμένη εκστρατεία είναι μια σπουδαία ενέργεια που διεξάγεται εδώ και χρόνια, ανέφερε ο κ. Γεωργίου, τόσο από το Γυμνάσιο αλλά και από τα άλλα εκπαιδευτήρια της Πόλης μας.

Η πρωτοβουλία των παιδιών μας δίνει και το μήνυμα ότι με την ευαισθητοποίηση των νέων μας στα θέματα καθαριότητας και υγείας, η Πόλη Χρυσοχούς μπορεί να νιώθει σιγουριά ότι το μέλλον της ανήκει, έχοντας τόσο σπουδαία παιδιά με μεγάλες και σημαντικές κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες.