Ολυμπιακός VS Α.Ε.Π. 2-1

Ολυμπιακός VS Α.Ε.Π. 2-1

Ένα καλό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο Μακάρειο Στάδιο χθες το απόγευμα, καθώς, Ολυμπιακός και ΑΕΠ, που θα βρεθούν αντιμέτωπες στη Λευκωσία στην έναρξη του πρωταθλήματος της Β1 στις 14 Σεπτεμβρίου, «τα είπαν» σε μεταξύ τους φιλικό.


Ο αγώνας έληξε 2-1 για τους γηπεδούχους. Το σκόρ είχε ανοίξει η ΑΕΠ από πολύ νωρίς, με το Νικόλα Ιωάννου να διαμορφώνει το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ‘Α Ημιχρόνου. Επίσης, στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Πάφου έχασε κλασικές ευκαιρίες να διευρυνεί το σκορ. Τα δύο τέρματα του Ολυμπιακού ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Στέφανος Μουκτάρη ισοφάρισε μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ, το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Γιάννης Μαύρου με πέναλτυ. Οι μαυροπράσινοι είχαν δοκάρι και κλασική ευκαιρία να αυξήσουν το δείκτη του σκορ.

Και οι δύο προπονητές, έδωσαν χρόνο σε πολλούς ποδοσφαιριστές, ενὠ με τα «μπλέ» ντύθηκαν για πρώτη φορά σε φιλικό, τα δύο νέα αποκτήματα της Πάφου, Μπεκόε και Αμπουμπακάρι.

Ο Γιαννάκης Γιαγκουδάκης, δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια ιδίως των νεαρών ποδοσφαιριστών, υπογραμμίζοντας ότι, την επόμενη εβδομάδα η προετοιμασία μπαίνει στο επόμενο, καθοριστικό στάδιο. Οι προπονήσεις θα γίνουν πιο συγκεκριμένες ως προς το τελικό μοντάρισμα της ομάδας.

Εξάλλου, από πλευράς ΑΕΠ, έγινε και επισήμως η παρουσίαση του χορηγού των στολών φιλικών αγώνων, που φέτος είναι η εταιρεία ROYAL TENTS Top Marquee Services, ειδική στην ενοικίαση εξοπλισμού εκδηλώσεων.

Το επόμενο φιλικό της ΑΕΠ θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 17:15 στο Αθλητικό Κέντρο του σωματείου με τον Ακρίτα Χλώρακας.