Ομάδα ΕΔΕΚιτών Γεροσκήπου: Η ΕΔΕΚ δεν σε στηρίζει κ. Σιήκκη

Ομάδα ΕΔΕΚιτών Γεροσκήπου: Η ΕΔΕΚ δεν σε στηρίζει κ. Σιήκκη

Μία οφειλόμενη απάντηση προς το εκλογικό επιτελείο του κ.Ανδρέα Σιήκκη.

Μετά από όλες τις αποτυχημένες προσπάθειες, απευθυνόμενος σε όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα για στήριξη του ,κατάφερε με στημένες και προκαθορισμένες διαδικασίες, γιατί μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν, να έχει την στήριξη μόνο από το Κ.Σ ΕΔΕΚ.


Η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων και μελών του κινήματος δεν επικροτεί και δεν στηρίζει την απόφαση αυτή, απόδειξη η πενιχρή προσέλευση στο λεγόμενο δημοψήφισμα με διαφορετικού χρώματος ψηφοδέλτια για κάθε άποψη και την ψηφοφορία να διεξάγεται σε ένα τραπεζάκι παρουσία όλων.Για την ιστορία από τα 258 μέλη βάσει του μητρώου των μελών κατά τις πρόσφατες βουλευτικές,πήρε 76 ψήφους.

Μη έχοντας επιχειρήματα,βλέποντας την όλη του προεκλογική εκστρατεία να προσκρούει στην άρνηση των Δημοτών να την αγκαλιάσουν, προσφεύγει σε απέλπιδες προσπάθειες τάχα για την κομματική προέλευση του Δημάρχου. Τον κατηγορά ότι ανήκει στον ΔΗΣΥ ξεχνώντας βέβαια ότι ο ίδιος δύο φορές κατήλθε σαν υποψήφιος του Συναγερμού σαν αντάρτης μη σεβόμενος τις αποφάσεις και τις συνεργασίες του κόμματος του.

Ο πανικός που τον διακατέχει τον οδηγεί σε απειλές για προσαγωγή στα συλλογικά όργανα του κόμματος ελπίζοντας τάχα στην συμμόρφωση και στήριξη της υποψηφιότητας του.Μιλά για μεμονωμένες περιπτώσεις!Το ξέρει ,το συναντά καθημερινά όλοι το βλέπουν στην Γεροσκήπου, πρόκειται για πλειοψηφικό ρεύμα προς την υποψηφιότητα του Δημάρχου Μιχάλη Παυλίδη που εκλέχτηκε και με τις ψήφους των ΕΔΕΚΙΤΩΝ την στιγμή που εσύ κ.Σιηκκη υπόγεια, ύπουλα στήριζες και εργαζόσουν για τον δύο φορές ανθυποψήφιο σου!

Ο πρώτος διδάξας την κομματική απειθαρχία με δύο αποβολές από το κόμμα επανήλθες για να εκπληρώσεις το καθόλα άπιαστο όνειρο της εκλογής σου στο Δήμο.

Επομένως κ.Σιηκκη μην ρίχνεις πέτρες σε γυάλινο σπίτι.

Κάλεσες τον κ.Παυλίδη να αποσυρθεί θυμίζοντας μας κάποιες προεδρικές εκλογές.Φαίνεται ότι πολιτικά δεν παίρνεις μαθήματα και ταυτόχρονα επιβεβαιώνεις ότι η σχέση σου με την αλήθεια δεν ήταν ποτέ καλή!

ΟΜΑΔΑ ΕΔΕΚΙΤΩΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΥΛΙΔΗ.