Ούτε λύσσα να είχε!

Ούτε λύσσα να είχε!

Πήγαν για μαλλί και… βγήκαν κουρεμένοι, αστυνομικοί στην Πάφο, οι οποίοι κλήθηκαν για να «μαζέψουν» 34χρονη μεθυσμένη που προκαλούσε αναστάτωση έξω από ξενοδοχείο στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα μέλη της δύναμης εντόπισαν την 34χρονη από την Βουλγαρία να φωνάζει και αντιλήφθηκαν ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.


Τότε οι αστυνομικοί προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και να την πείσουν να εισέλθει στο ασθενοφόρο που κλήθηκε στη σκηνή, προκειμένου να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο για να τύχει περίθαλψης.

Ωστόσο, η 34χρονη στη συνέχεια επιτέθηκε και δάγκωσε γυναίκα αστυνομικό, την οποία ακολούθως την «στόλισε» για τα καλά ενώ χτυπούσε όποιον έβρισκε μπροστά της.

Τα μέλη της δύναμης κατάφεραν να της περάσουν χειροπέδες και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση.

Η γυναίκα αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου ο ιατρός διαπίστωσε ότι φέρει στο δεξί της χέρι σημάδια από δόντια καθώς και πολλά σημάδια από νύχια. Επίσης, στο νοσοκομείο με εκδορές μεταφέρθηκε και δεύτερος αστυνομικός.

Πηγή: Reporter