Ο ΑΠΟΠ φέρνει στην Κύπρο κάτι που δεν ξανάγινε

Ο ΑΠΟΠ φέρνει στην Κύπρο κάτι που δεν ξανάγινε

Ένα μοναδικό για τα κυπριακά δεδομένα τουρνουά πραγματοποιεί το ιστορικό σωματείο του ΑΠΟΠ την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.

Για πρώτη φορά στα κυπριακά αθλητικά δεδομένα ο ΑΠΟΠ διοργανώνει μια μεγάλη και μοναδική εκδήλωση BEACH BASKETBALL η οποία μπορεί στο κυπριακό φίλαθλο κοινό να είναι προς το παρόν άγνωστη είναι όμως πολύ διαδεδομένη και ιδιαίτερα αγαπητή στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.


Πρωτοτυπώντας για ακόμη μια φορά το Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικότερου σωματείου της Πάφου θα πραγματοποιήσει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό για πέντε ξεχωριστές κατηγορίες:

  • Άντρες
  • Γυναίκες
  • Αγόρια Κ16
  • Κορίτσια Κ16
  • Οικογένειες

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε ομάδες των 3 ή 4 παικτών και στον κάθε διαγωνιζόμενο θα δοθεί αναμνηστική φανέλα για τη συμμετοχή του ενώ να  σημειωθεί ότι συμμετοχή για κάθε παίκτη καθορίστηκε στο συμβολικό ποσό των 10€.

Η μοναδική αυτή εκδήλωση η οποία όπως αναφέραμε πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Κύπρο θα διεξαχθεί στην Πλαζ Γεροσκήπου την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου από τις 3:00-7:00μμ.

Το Beach Basketball Competition Pafos 2016 του ΑΠΟΠ στηρίζουν ο Δήμος Γεροσκήπου, η φίλαθλος εταιρεία Άγιος Νικόλαος, η εταιρεία DIKYKLO και η Brandprimes ενώ Μέγας Υποστηρικτής είναι η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας www.3x3games.com καθώς και στα τηλέφωνα 99 200 620 και 99 529 249.

Την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο θα υπάρχει επίσης action, μουσική, διασκέδαση και φυσικά μεγάλο ενδιαφέρον για το τουρνουά.

Κοπιάστε, σας περιμένουμε!

 

Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Πάφου (Α.Π.Ο.Π.)

Διεύθυνση: Ιακώβου Ιακωβίδη 1, Πάφος 8047
Τηλ. & Fax: 26 937 210
Twitter: @APOP_1953
Email: [email protected]