Ο Γ. Γιαλλούρης νέος Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Πάφου

Ο Γ. Γιαλλούρης νέος Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Πάφου

Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Πάφου, που συνήλθε χθες το απόγευμα, εξέλεξε τον Γιώργο Γιαλλούρη στη θέση του νέου Επαρχιακού Γραμματέα και τον Θεοχάρη (Χάρη) Χαρή στη θέση του νέου οργανωτικού γραμματέα του ΑΚΕΛ Πάφου.

Ο νεοεκλεγείς Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Πάφου γεννήθηκε στο χωριό Δίκωμο της επαρχίας Κερύνειας το 1973. Φοίτησε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών στο τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας. Από το 1997 ζει και εργάζεται στην Πάφο. Είναι νυμφευμένος με την Άντρη Λεωνίδα Φιλίππου, επίσης φιλόλογο, και έχουν δύο παιδιά.


Από νεαρή ηλικία έγινε μέλος της ΠΕΟΜ και της ΕΔΟΝ. Σε ηλικία εικοσιενός ετών έγινε μέλος του ΑΚΕΛ.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση. Διετέλεσε Πρόεδρος της Προοδευτικής Κίνησης Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας καθώς και Γραμματέας της ΕΦΕΚ Αθήνας. Ήταν μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου καθώς και του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ.

Το 1997 με την επιστροφή του στην Κύπρο εκλέγηκε επαρχιακός Γραμματέας της ΕΔΟΝ Πάφου.

Με το διορισμό του στη Μέση Εκπαίδευση οργανώθηκε στην Προοδευτική Κίνηση Καθηγητών. Σήμερα είναι αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Πάφου ενώ κατά την περίοδο 2009-2014 διετέλεσε μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΛΜΕΚ.

Είναι μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας του ΑΚΕΛ από το 2012 και μέλος της Επαρχιακής Επιτροπής από το 1999. Συμμετέχει στο Μορφωτικό Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος.

xaris_xari

Ο Θεοχάρης Χαρής γεννήθηκε στη Λεμεσό στις 31 Μαρτίου 1976. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μετά το πέρας των σπουδών του προσλήφθηκε στον έμμισθο μηχανισμό του Επαρχιακού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ Λεμεσού, της οποίας διετέλεσε Επαρχιακός Γραμματέας μέχρι το 2010. Διετέλεσε επίσης μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου και της Κεντρικής Γραμματείας της Οργάνωσης. Τον Γενάρη του 2010, προσλαμβάνεται στον έμμισθο μηχανισμό της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Λεμεσού και το 2013 εκλέγεται Γραμματέας της Επιτροπής Υπαίθρου και μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας του ΑΚΕΛ Λεμεσού. Από το 2013 είναι επίσης μέλος της Κ.Ε του ΑΚΕΛ.

Τον Νοέμβριο του 2014, μετακινείται στον μηχανισμό του ΑΚΕΛ στην Πάφο, γίνεται μέλος της Ε.Ε του ΑΚΕΛ Πάφου και εκλέγεται μέλος της Επαρχιακής Γραμματείας.