Ο Λαογραφικός Όμιλος Πάφου στηρίζει Άριστο Βασιλειάδη!

Ο Λαογραφικός Όμιλος Πάφου στηρίζει Άριστο Βασιλειάδη!

Ο Λαογραφικός Όμιλος Πάφου, ανακοινώνει ότι στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του ανεξάρτητου υποψήφιου Δημάρχου και Επίτιμου Προέδρου του Ομίλου, ΑΡΙΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ∆Η, στις Δημαρχιακές εκλογές στις 11 του Γενάρη 2015.

Ο  Άριστος Βασιλειάδης είναι ένας υποψήφιος με βαθιά δημοκρατικές καταβολές, η οικογένεια του οποίου είναι ανανεμειγμένη μια ζωή στα πολιτικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου. Είναι γέννημα θρέμμα της Πάφου, ένας δημότης που πραγματικά πονεί και νοιάζεται για την Πόλη του, ο οποίος αποφάσισε να διεκδικήσει και να αφοσιωθεί στην επίλυση όλων των προβλημάτων της. Η αγάπη του για τον τόπο και τον πολιτισμό είναι έμπρακτη και δεδομένη. Είναι ένας ακούραστος αγωνιστής της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της εντιμότητας και της σκληρής δουλειάς και χρειάζεται την στήριξη όλων μας.


Ο  Άριστος Βασιλειάδης είναι για μας η δημοκρατική, έντιμη, καθαρή, σοβαρή υποψηφιότητα που χρειάζεται η πόλη της Πάφου σε αυτή τη χρονική περίοδο. Είναι ένας άριστος οικονομολόγος και τεχνοκράτης με πλούσιες περγαμηνές στο αντικείμενο του ελεγκτή-λογιστή, που πιστεύουμε ότι θα διορθώσει τα κακώς κείμενα της πόλης μας και θα την οδηγήσει με ασφάλεια και ενότητα στην κάθαρση, την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Πάφου να στηρίξουν καθολικά και με όλες τους τις δυνάμεις την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του ΑΡΙΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ∆Η.