Ο Λόφος της Φάμπρικας: Άγνωστη Ακρόπολη της Πάφου

Ο Λόφος της Φάμπρικας: Άγνωστη Ακρόπολη της Πάφου

Πρόσκληση για την διάλεξη και ξενάγηση που διοργανώνεται στις 5/11/2016 (Σάββατο), σχετικά με τα ευρήματα των ανασκαφών στον Αρχαιολογικό χώρο στον λόφο της Φάμπρικας, από την Καθηγήτρια Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Avignon, Claire Balandier.

Τίτλος της διάλεξης: Ο Λόφος της Φάμπρικας: Άγνωστη Ακρόπολη της Πάφου.


Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των παρουσιάσεων των αρχαιολογικών ανασκαφών που διενεργούνται στην πόλη μας από ξένες αποστολές, από το ex Artis σε συνεργασία με το Τμήμα Αρχαιοτήτων και είναι ανοικτή για το κοινό.

Παρακαλώ βρείτε λεπτομέρειες για την εκδήλωση, στο συνημμένο αρχείο-αφίσα. Θα χαρούμε να σας δούμε μαζί με τους φίλους σας, το Σάββατο στις 5/11/16, η ώρα 3.00 μμ για την διάλεξη, μέσα στα Ελληνιστικά λατομεία (σπηλιές κοντά στην κατακόμβη Αγ. Σολομωνής) και στην ξενάγηση που θα ακολουθήσει στον λόφο (φορέστε κατάλληλα παπούτσια), πάνω από τα λατομεία.

Η εκδήλωση θα κλείσει κατά το ηλιοβασίλεμα, με λίγο κρασί και τη θέα της αρχαίας Νέας Πάφου και της θάλασσας όπως φαίνονται από τον λόφο της Φάμπρικας. Για περισσότερες πληροφορίες: 99527373

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Ντανιέλλα Πιστέντη Μούγιαννου
Πρόεδρος Πολιτιστικής Κίνησης ex Artis

fabrika