Πάμε  ΔΩΡΕΑΝ με τον ΑΠΟΠ στον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ16

Πάμε ΔΩΡΕΑΝ με τον ΑΠΟΠ στον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ16

Ολοκληρώνεται με επιτυχία το Σαββατοκυρίακο 23-24 Ιουλίου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Κ16, το οποίο πραγματοποιείται στο γήπεδο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» στη Λευκωσία με την ομάδα της Κύπρου να τα πηγαίνει περίφημα και να είναι ένα βήμα μακριά από την επίτευξη του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από την πρώτη θέση και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να σταθεί ακόμη πιο μαζικά στο πλευρό των παιδιών μας και της Εθνικής μας ομάδας, ώστε να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους και να φέρουν μία Ευρωπαϊκή διάκριση στη χώρα μας, και στο κυπριακό μπάσκετ.


Ο ΑΠΟΠ συνεχίζοντας να στηρίζει στην πράξη τη μεγάλη αυτή προσπάθεια θα έχει για όσους επιθυμούν και θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την Εθνική μας ομάδα ΔΩΡΕΑΝ λεωφορεία από την Πάφο.

Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την CYTA:

  • το Σάββατο 23 Ιουλίου στον ημιτελικό με το ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ στις 15:30
  • την Κυριακή 24 Ιουλίου για τον μεγάλο τελικό στις 17:30

Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές του ΑΠΟΠ που επιθυμούν να περιληφθούν στην αποστολή για τη Λευκωσία ή και οι γονείς τους, μπορούν να κάνουν κράτηση μέσω των προπονητών της ακαδημίας μας ή της κας Γιάννας Παυλίδου μέλους του Δ.Σ. του ΑΠΟΠ στο τηλέφωνο 99437668.

Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Πάφου (Α.Π.Ο.Π.)