Πάφος FC: Άνοιγμα προς τον κόσμο

Πάφος FC: Άνοιγμα προς τον κόσμο

Οριστικά με Διοικούσα Επιτροπή θα συνεχίσει για τους επόμενους μήνες η Πάφος FC, όπως προέκυψε στην αποψινή (3/1) νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση καθώς πάλι δεν παρουσιάστηκε ενδιαφέρον για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ωστόσο, στάλθηκαν θετικά μηνύματα όσον αφορά τη στήριξη προς το σωματείο, με τους φιλάθλους να αποδεικνύουν ότι όντως ενωμένοι μπορούν να τα καταφέρουν, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν βοήθεια από ανθρώπους εκτός Πάφου. Ως εκ τούτου δεν θα προχωρήσει τουλάχιστον για την ώρα και η περίπτωση του Άριστου Αριστοδήμου.


Σημαντική ήταν και η παρουσία πολιτικών προσώπων, όπως ο βουλευτής Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Βορκάς, οι οποίοι μίλησαν και έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα.

Πέραν της Διοικούσας Επιτροπής, πολλοί υποστηριχτές της ομάδας έθεσαν εαυτό στη διάθεση του σωματείου, ούτως ώστε να δουλέψουν κι αυτοί άμεσα σε εθελοντική βάση, για να εξευρεθούν οικονομικοί πόροι. Ήδη από απόψε τα μέλη έκαναν το πιο σημαντικό τους καθήκον, δίνοντας τη δική τους εισφορά και περιμένουν να ανταποκριθούν ακόμη περισσότεροι φίλαθλοι.

Μεταξύ των εισηγήσεων που τέθηκαν στο τραπέζι, τόσο από τη Διοικούσα Επιτροπή όσο και από τα μέλη και πήραν την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης για άμεση εφαρμογή, είναι η κυκλοφορία λαχνών με σημαντικά δώρα, η διοργάνωση εκδηλώσεων, η έκδοση περιοδικού/οδηγού επιχειρήσεων και να γίνει η προσπάθεια να εξασφαλιστεί ένα ποσό από τη χορηγία της Cyta.

Αποφασίστηκε επίσης όπως γίνει κάλεσμα προς τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, να μην χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους στον επόμενο εντός έδρας αγώνα, το ερχόμενο Σάββατο (7/1) με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου, αλλά να προτιμήσουν να αγοράσουν κανονικό εισιτήριο. Έτσι, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο που θα πάει στο γήπεδο, που θα πρέπει να υπάρξει μαζική προσέλευση σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, να μπει ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι ήδη άρχισαν κάποιες ενέργειες για να έρθουν χορηγίες στο σωματείο και μάλιστα αρκετοί επιχειρηματίες της πόλης συμφώνησαν να βοηθήσουν άμεσα.

Τέλος έγινε έκκληση όπως από εδώ και πέρα οι φίλαθλοι έχουν κόσμια συμπεριφορά στο γήπεδο καθώς τα πρόστιμα που δέχεται το σωματείο είναι τσουχτερά για τα δεδομένα του.