Πάφος FC: Έχει πεισμώσει και το δείχνει – 4η σερί νίκη!

Πάφος FC: Έχει πεισμώσει και το δείχνει – 4η σερί νίκη!

Άλλη μια πολύτιμη νίκη πέτυχε η Πάφος FC η οποία επιβλήθηκε απόψε με 2-1 του Ερμή και βλέπει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος ανέβηκε στους 17 βαθμούς, ενώ η φιλοξενούμενη έμεινε στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς.

Χωρίς πολλές φάσεις κύλησε το α’ ημίχρονο, ωστόσο, η Πάφος FC πήρε το προβάδισμα με την κεφαλιά του Νέμετς στο 43’.


Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς είχε την πιο κλασσική ευκαιρία για ν’ ανοίξει το σκορ στο 36’ με τον Ρακέλς ο οποίος βρέθηκε μόνος σε κενή εστία αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το συγκρότημα του Χρύση Μιχαήλ κατέγραψε δύο καλές ευκαιρίες με τους Μπουλά στο 20’ και τον Ντεβέσα στο 31’.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε για την Πάφο FC το β’ ημίχρονο αφού ο Νέμετς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με πέναλτι στο 56’, μετά από ανατροπή του Ράσιτς από τον  Ενγκαγκά.

Καλύτερο θέαμα από τις δύο ομάδες και με περισσότερες ευκαιρίες. Στο 78’ ο Ερμής μείωσε το σκορ σε 2-1 με πλασέ του Μαύρου, ύστερα από μια φάση διαρκείας στην μικρή περιοχή του Μολ.

Παρά την προσπάθεια του να ισοφαρίσει ο Ερμής δεν τα κατάφερε και πλέον επικεντρώνει την προσοχή στον επόμενο αγώνα την Κυριακή  με τη Δόξα στο Μακάρειο στάδιο. Η Πάφος FC αγωνίζεται με την Ένωση στο Παραλίμνι.

Πηγή: Reporter.com.cy