Πάφος FC: Έχουν σηκώσει μανίκια…

Πάφος FC: Έχουν σηκώσει μανίκια…

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ομάδα της Πάφου. Oι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, με την προσδοκία να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι κινήσεις που είναι να γίνουν και η ομάδα να είναι γεμάτη και ενισχυμένη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Στο προσκήνιο είναι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, όπου με νίκη, επανέρχονται οι ισορροπίες, μετά και τα τελευταία σερί αρνητικά αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να κερδίσει, να ανέβει βαθμολογικά και να επέλθει η ηρεμία στη ομάδα.


Αυτή τη στιγμή, πάντως, στην Πάφο δεν επιβεβαιώνεται ότι βρίσκεται κοντά σε κάποια μεταγραφή. Πριν λίγες μέρες ακούστηκαν ένα-δύο ονόματα, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να επιβεβαιώνει κάποια μετεγγραφή.

Σίγουρα, δεν είναι εύκολο αυτή την περίοδο να βρεις παίκτες πανέτοιμους και ποιοτικούς, όμως στην Πάφο ευελπιστούν ότι θα τα καταφέρουν.

Το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά σχεδόν ο τεχνικός διευθυντής Λοράν Ντιζό μαζί με τον προπονητή της ομάδας και τον Ρώσο Αθλητικό διευθυντή, που είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για τους παίκτες του που θα έρθουν.

Ίσως να είναι από την αγορά της Γαλλίας ή ακόμη και από χώρα της Λατινικής Αμερικής όπου αξιολογούνται κάποιες περιπτώσεις που είναι στα υπόψη. Να θυμίσουμε ότι αποκτήθηκε ήδη ο Ρώσος μέσος Ντιμίτρι Τορμπίνσκι.

Αγωνιστικά, οι παίκτες επανήλθαν ήδη από χθες στις προπονήσεις, ενώ η Πάφος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Καρμιώτισσα. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για αύριο Πέμπτη στις 11 το πρωί στο Κοινοτικό Στάδιο Πολεμιδιών. Στο φιλικό αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνουν κάποια δοκιμαστικά.

Αγωνιστικά στον ορίζοντα είναι η αναμέτρηση στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό εντός έδρας και ο πρώτος αγώνας κυπέλλου με την Ένωση.

Πηγή: Πολίτης