Πάφος FC: Απαιτούνται άλλα τρία σημαντικά βήματα

Πάφος FC: Απαιτούνται άλλα τρία σημαντικά βήματα

Στην Πάφο μπορεί να υπογράφηκε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Ρώσο επενδυτή Σεργκέι Λομάκιν, όμως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί τελεσίδικα. Είναι γνωστό ότι έχει καταβληθεί το πρώτο ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ και πληρώθηκαν παίκτες και τεχνικό τμήμα. Μπορεί να λέγεται ότι είναι όλα συμφωνημένα, όμως απαιτούνται άλλα τρία σημαντικά βήματα.

Αρχικά, θα πρέπει να εγγραφεί η εταιρεία του Σεργκέι Λομάκιν και στη συνέχεια να πληρωθεί άλλο ένα ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ για εξόφληση άλλων υποχρεώσεων του σωματείου προς τρίτους. Τότε θα πέσουν οι τελικές υπογραφές με την εταιρεία που θα αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Για την ώρα δεν έχει εγγραφεί ή συσταθεί η εν λόγω εταιρεία, όμως η εκτίμηση είναι ότι όλα θα έχουν τελειώσει θετικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας.


Υπενθυμίζεται ότι η γενική συνέλευση του σωματείου έδωσε το «ok» και πρόεδρος έχει ήδη αναλάβει ο Χρίστος Γλυκύς, συνεργάτης του κ. Λομάκιν, όπως ήταν και η απαίτηση του τελευταίου για να αναλάβει. Το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, με την έλευση στη χώρα μας του Ρώσου επενδυτή, αναμένεται να κλείσει θετικά το όλο θέμα.

Πηγή: Πολίτης