Πάφος FC: Αυτή και αν είναι πρόκληση απέναντι στον Ευρωπαίο ΑΠΟΕΛ

Πάφος FC: Αυτή και αν είναι πρόκληση απέναντι στον Ευρωπαίο ΑΠΟΕΛ

Στην Πάφος FC μετά την ισοπαλία με τον Άρη γύρισαν σελίδα και στο προσκήνιο είναι πλέον η αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Άλλη μια δύσκολη και επικίνδυνη έξοδος για την παφιακή ομάδα, που θα κληθεί να δείξει χαρακτήρα απέναντι στον μόνιμο πρωταθλητή των τελευταίων χρόνων.


Η ομάδα προέρχεται από καλή εμφάνιση κόντρα στον Άρη, όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει. Όμως για ακόμη μια αγωνιστική διατήρησε το αήττητό της, που τρέχει μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Εθνικό.

Η Πάφος εξακολουθεί να παραμένει μόνη στην τρίτη θέση του πίνακα με 16 βαθμούς, όμως οι παίκτες της πλέον πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν για να κρατηθεί στα ψηλά.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί στις επόμενες αγωνιστικές δεν θεωρείται καθόλου εύκολο. Μετά το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, η Πάφος FC θα υποδεχθεί τη Δόξα στην Πάφο, ενώ στη 13η αγωνιστική θα παίξει με την ΑΕΚ εκτός έδρας, στο τέλος του πρώτου γύρου.

Της υπολείπεται βεβαίως και ο αναβληθείς αγώνας με τον Απόλλωνα για να ολοκληρωθούν τα παιχνίδια του πρώτου γύρου. Τα παιχνίδια αυτά είναι δύσκολα, όμως θα δείξουν αν αυτή η ομάδα μπορεί να πάρει μακριά φέτος τη βαλίτσα.
Είναι ένα στοίχημα να πάρει βαθμούς από όλα τα παιχνίδια και να τα καταφέρει να μείνει στα ψηλά μέχρι τον Ιανουάριο.

Σε τέτοια περίπτωση, θεωρείται βέβαιο ότι η διοίκηση θα προχωρήσει σε ποιοτικές προσθήκες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να διεκδικήσει πιο υψηλούς στόχους. Από τώρα η τεχνική ηγεσία είναι στο ψάξιμο για ποδοσφαιριστή που θα προσφέρει περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα.

Αγωνιστικά, η ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία ενόψει ΑΠΟΕΛ. Σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Η τεχνική ηγεσία έχει κάποιες μέρες για να προετοιμαστεί, με το βάρος να πέφτει στην τακτική.

Πηγή: Πολίτης