Πάφος FC: Γεμίζει το Παφιακό – Μέρα πρόκρισης στα ημιτελικά

Πάφος FC: Γεμίζει το Παφιακό – Μέρα πρόκρισης στα ημιτελικά

Η Πάφος FC δηλώνει πανέτοιμη να διεκδικήσει και να πάρει σήμερα (19:00) την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου απέναντι στη Δόξα.

Η Πάφος είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, πήρε ένα θετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα (2-2) και με τους φιλάθλους στο πλευρό της θα επιδιώξει νίκη μέσα στην έδρα της, παρόλο που τη βολεύει και η ισοπαλία 0-0 ή και 1-1.


Το ζήτημα είναι να μην δεχθεί τέρμα και την ίδια ώρα αυτή να είναι η ομάδα που θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για να κάνει πιο εύκολο το έργο της.

Στην Πάφο δίνουν μεγάλη σημασία στο κύπελλο αφού τους το επιτρέπει η βαθμολογική τους θέση στο πρωτάθλημα. Έχουν στόχο να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται και να συνοδεύσουν την επιστροφή τους στην κατηγορία με μια σημαντική επιτυχία.

Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν τόσο σε θέματα φυσικής κατάστασης όσο και σε θέματα τακτικής ενόψει του σημερινού αγώνα με τη Δόξα.

Ο Στίβεν Πρέσλι ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του σοβαρότητα, καμία υποτίμηση στον αντίπαλο και να προσέξουν στο ξεκίνημα να μην δεχθούν γκολ, αφού έτσι θα γίνει το έργο τους πιο εύκολο.

Πιθανή ενδεκάδα

Αγωνιστικά δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες, στους οποίους η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία.

Η ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-4-2. Στο τέρμα θα είναι ο Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας οι Ταραβέλ και Γκουλόν. Δεξιά και αριστερά στην άμυνα οι Κομπανί και Γιάνζα αντίστοιχα.

Στο κέντρο oι Πογέτ, Μοστέφα και Ρόκουλιτς ως αμυντικά χαφ. Σε πιο ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Μπρουλς και στην κορυφή της επίθεσης οι Μπεριγκό και Σικόρσκι.

Εκτός είναι οι τραυματίες Ντομίγκεζ, Χόριτς και Βάλντο.

Πηγή: Πολίτης