Πάφος FC: Είδε βελτίωση ο Έλσνερ

Πάφος FC: Είδε βελτίωση ο Έλσνερ

Η Πάφος FC πήρε κόντρα στην Αλκή τον πρώτο της βαθμό και τώρα κοιτάει τη συνέχεια και τη δύσκολη αποστολή που έχει απέναντι στην Ομόνοια στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο προπονητής της Παφιακής ομάδας Λούκα Έλσνερ μιλώντας στη σελίδα της ομάδας στο facebook δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα κόντρα στην Αλκή Ορόκλινη. «Κοιτώντας την κατάσταση με την οποία μπήκαμε στον αγώνα, ύστερα από ένα άσχημο αποτέλεσμα απέναντι στον Εθνικό και με αρκετές προσθήκες την τελευταία στιγμή, πρέπει να δούμε θετικά την συμπεριφορά, την προσπάθεια και την ποιότητα κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών. Δείξαμε πρόοδο το οποίο είναι πάντοτε πολύ σημαντικό».


Για να συνεχίσει λέγοντας: «Υπάρχουν κάποια θέματα όσον αφορά το επίπεδο της φυσικής κατάστασης αρκετών ποδοσφαιριστών μας και γι΄ αυτό το λόγο δεν μπορέσαμε να πιέσουμε τα τελευταία 15 λεπτά και προσπαθήσαμε να προφυλάξουμε τον βαθμό στο τέλος».

Όσο για το παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια, ο Σλοβένος τεχνικός επισήμανε: «Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να διορθώσουμε τα λάθη μας, να προσαρμόσουμε τους καινούργιους ποδοσφαιριστές, στον τρόπο παιχνιδιού μας και να βελτιώσουμε την κατάσταση τους, χωρίς να τους προκαλέσουμε υπερβολική κούραση, καθώς πρέπει να αγωνιστούμε απέναντι στην Ομόνοια, μία εξαιρετική ομάδα, σε μία σπουδαία πρόκληση για εμάς». Καταληκτικά είπε: «Κάθε νέα μέρα που περνάει και κάθε προπόνηση που κάνουμε, μας δίνει την ευκαιρία να βελτιωθούμε, οπότε προσμένουμε με ανυπομονησία αυτή την εβδομάδα».

Πηγή: Πολίτης