Πάφος FC: Εκτοξεύεται στα 3 εκατομμύρια το μπάτζετ για του χρόνου!

Πάφος FC: Εκτοξεύεται στα 3 εκατομμύρια το μπάτζετ για του χρόνου!

Οι ιθύνοντες της Πάφου φουλάρουν για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας χρονιάς. Ο κύβος ερρίφθη από τους Ρώσους επενδυτές και το μπάτζετ θα κυμανθεί κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ!

Ήδη μετά την απόφαση για συνέχιση της συνεργασίας με τον Στίβεν Πρέσλι επήλθε και συμφωνία με τον επιτυχημένο Κύπριο προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Κωνσταντινίδη, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Αστέρα Τρίπολης για να επαναπατριστεί και έχει ενταχθεί στο τιμ της Πάφου.


Από εδώ και πέρα θα τρέξει πλέον η μεταγραφική ενίσχυση, η οποία θα περιλαμβάνει και ποιοτική ενίσχυση με Κύπριους παίκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μια ανάσα από την ένταξή του στην Πάφο είναι ο Κύπριος επιθετικός Γιάννης Χατζηβασίλης, ο οποίος φέτος άνηκε στον Απόλλωνα, ομάδα στην οποία δεν μπόρεσε να πάρει ευκαιρίες, ενώ πριν από δύο χρόνια έκανε πολύ καλή χρονιά στον Εθνικό Άχνας. Ο 28χρονος επιθετικός βλέπει την Πάφο ως ένα νέο σκαλοπάτι για να κάνει… restart στην καριέρα του.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι στο στόχαστρο είναι τόσο ο Θωμάς Ιωάννου όσο και ο Αντρέας Καρώ. Αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαια με ΑΕΚ και Απόλλωνα αντίστοιχα, όμως θα γίνει η προσπάθεια για να μετακομίσουν στην Πάφο, είτε με υποσχετική είτε με ελευθέρα μεταγραφή.

Είναι γνωστό ότι τα συμβόλαια των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών του υφισταμένου ρόστερ έχουν ολοκληρωθεί. Διατηρούν συμφωνία με τον σύλλογο μόνο οι Κόπριβετς, Μπεριγκό, Ντόβπνια και οι νεαροί Ζαχαρίου και Κυριακίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η διοίκηση, μετά από σχετική εισήγηση του Πρέσλι, θα καταβάλει προσπάθεια για ανανέωση της συνεργασίας του Κροάτη Αντέ Ρόκουλιτς, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τους Γιάνζα και Σικόρσκι.

Όσον αφορά την επικείμενη γενική συνέλευση του σωματείου, μετά και τα τελευταία γεγονότα που προηγήθηκαν, ο Χριστάκης Κάιζερ είναι το φαβορί για να ηγηθεί του συλλόγου.

Πηγή: Πολίτης