Πάφος FC: Θωρακίζει την άμυνα της με τον αρχηγό της Εθνικής Φινλανδίας

Πάφος FC: Θωρακίζει την άμυνα της με τον αρχηγό της Εθνικής Φινλανδίας

Την απόκτηση του 31χρονου Φινλανδού κεντρικού αμυντικού Πάουλους Αραγιούουρι ανακοίνωσε η Πάφος, που ενισχύεται σημαντικά στα στόπερ με την απόκτηση του αρχηγού της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Η ανακοίνωση της Πάφου:

Η PAFOS FC θωρακίζει την άμυνα της με τον Διεθνή Φιλανδό ποδοσφαιριστή Paulus Arajuuri συνεχίζοντας την ποιοτική της ενίσχυση λίγες μέρες πριν την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση!


Ο Paulus Arajuuri είναι 31 ετών (15/06/1988) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός!

Με πλούσιο βιογραφικό και εμπειρία στα Ευρωπαϊκά γήπεδα ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Φινλανδίας, αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας του όπως οι HJK Helsinki, FC Honka και IFK Mariehamn. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα της Bröndby IF στην πρώτη κατηγορία της Δανίας Superligaen με την οποία έχει κατακτήσει το Κύπελλο Δανίας! Στο παρελθόν αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία Πολωνίας με τα χρώματα της Lech Poznan με την οποία χρήστηκε πρωταθλητής Πολωνίας και στην Kalmar FF Σουηδίας!

Μετράει δεκάδες συμμετοχές σε Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, έχει αγωνιστεί στις Εθνικές ομάδες νέων και Ελπίδων της Φινλανδίας και έχει ήδη 39 επίσημες συμμετοχές στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Καλωσορίζουμε τον Paulus στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.