Πάφος FC: Κινδυνεύει από το πουθενά πλέον

Πάφος FC: Κινδυνεύει από το πουθενά πλέον

Πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια στη «μάχη» της παραμονής στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας πέτυχε ο Ολυμπιακός, που κέρδισε την Πάφο FC με 3-0.

Οι «μαυροπράσινοι» με τους Πολίτσι (25’), Τριμπό (77’) και Κάστρο (90′) κατάφεραν να γευτούν τη νίκη μετά από τέσσερις μήνες σχεδόν, καθώς το τελευταίο τρίποντο του Ολυμπιακού ήταν από τις 20 Δεκεμβρίου στη 17η αγωνιστική που κέρδισε τον Εθνικό στο Μακάρειο με 3-2.


Μετά από αυτή τη νίκη με τον νέο της τεχνικό Βέσκο Μιχαήλοβιτς, η ομάδα του «τακτακαλλά» πάει στους 23 βαθμούς παραμένοντας στον πυθμένα της βαθμολογίας, μειώνοντας ωστόσο την απόσταση από την 5η θέση που βρίσκεται η Πάφος με 29 βαθμούς, έξι στροφές από το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Βέσκο Μιχαίλοβιτς): Χίντι, Παχίπης (68′ Αντωνίου), Ζιαμπάρης, Χριστοφίδης, Σαμαράς, Μιγκελίτο, Σωτηρίου, Πολίτσι, Τριμπό, Πεχλιβάνης, Τόρες (80′ Καπαρτής)

Πάφος (Στίβεν Πρέσλι): Κόπριβετς, Κομπανί, Ντομίγκεζ, Γκουλόν, Γιάνζα, Μοστέφα, Πογιέτ (71′ Χριστοδούλου), Μπρουλς, Ρόκουλιτς, Μπεριγκό, Σικόρσκι (46′ Ντεούλ)

Πηγή: Reporter