Πάφος FC: Μήπως είναι ψυχολογικό το θέμα;

Πάφος FC: Μήπως είναι ψυχολογικό το θέμα;

Η Πάφος FC ηττήθηκε και στο κύπελλο με 3-2 από την Ένωση, όμως έμεινε ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στον επόμενο γύρο, αφού υπάρχει και επαναληπτικός στο «Στέλιος Κυριακίδης» (21/2).

Πάντως, είναι άξιον αναφοράς πως σε ακόμη ένα παιχνίδι η Πάφος FC έμεινε μακριά από το νικηφόρο αποτέλεσμα, κάτι που ενέτεινε τον προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας.


Όπως δήλωσε και ο Λούκα Έλσνερ μετά τον αγώνα, ήταν ντροπιαστικά τα πρώτα 60 λεπτά κόντρα στην ΕΝΠ. Το ερώτημα πλέον που εγείρεται είναι αν οι μέτριες εμφανίσεις οφείλονται μόνο στις ελλείψεις στο ρόστερ (και ειδικότερα στην αδυναμία που παρουσιάζεται στο σκοράρισμα) ή αν τελικά το πρόβλημα έχει να κάνει και με τον τομέα της ψυχολογίας.

Όπως φαίνεται και μέσα στο γήπεδο, οι παίκτες δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Η διοίκηση και ο Σεργκέι Λομάκιν οφείλουν να εξετάσουν τις αιτίες της συνεχιζόμενης κατρακύλας και αν εντοπίσουν πρόβλημα στο ψυχολογικό κομμάτι να βρουν τους τρόπους ώστε να ανυψώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών. Είναι πάντως ένα ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει τους ιθύνοντες του σωματείου, διότι αν δεν συνέλθει γρήγορα η ομάδα θα μπλεχτεί σε περιπέτειες.

Εξάλλου, η προετοιμασία για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου ξεκίνησε από χθες. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι και ο Γάλλος φορ Μπεριγκότ. Ο Μοστέφα με την τελευταία κάρτα που δέχτηκε χάνει τον επόμενο αγώνα, ενώ τιμωρημένος είναι και ο Τορπίνσκι.

Πηγή: Πολίτης