Πάφος FC: Μεταγραφικό ντεμαράζ την υστάτη

Πάφος FC: Μεταγραφικό ντεμαράζ την υστάτη

Κυριολεκτικά “στο 90΄”, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους, η Πάφος πραγματοποίησε, και την τέταρτη μεταγραφή που δικαιούται, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό Βάλντο, να ντύνεται εν τέλει στα “γαλάζια”! Υπενθυμίζουμε ότι 2 ώρες προηγουμένως, “κάτοικος” Πάφου είχε γίνει και ο Ρώσος κεντρικός αμυντικός του Εθνικού Ντόβπνια.

Ο Βάλντο Σοαρές, γνωστός στα κυπριακά γήπεδα από το πέρασμά του τη σαιζόν 14-15 από τον Εθνικό Άχνας, έχοντας τότε μια εξαιρετική παρουσία(26 συμμετοχές, 10 γκολ), έπαιξε μπάλα τα τελευταία 3 χρόνια στην Ταΰλάνδη για λογαριασμό της Air Force, ομάδας Α΄κατηγορίας, καταγράφοντας “γεμάτες” χρονιές. Εδώ και λίγες μέρες προπονείτο με την Πάφο αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Στα 29 του θεωρείται μια έτοιμη λύση για τους νεοφώτιστους και αναμένεται να ενισχύσει άμεσα το πλάνο του Στίβεν Πρέσλι.


Σε μια άλλη εξέλιξη, σε επιβεβαίωση προηγούμενων ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, ο Άμπελ Καμαρά αποτελεί παρελθόν για την ομάδα της Πάφου, μη έχοντας προσφέρει τα αναμενόμενα στην Παφιακή ομάδα.

Πηγή: SuperSportFM