Πάφος FC: Νύχτα ντροπής στο Τσίρειο – Εξάρα από Απόλλωνα

Πάφος FC: Νύχτα ντροπής στο Τσίρειο – Εξάρα από Απόλλωνα

Ανώτερος από το ξεκίνημα και καταιγιστικός ο Απόλλωνας συνέτριψε την Πάφο με 6-0 πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη του φετινή νίκη, φανερώνοντας και πάλι την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ που διαθέτει. Η Πάφος ταξίδεψε με φιλοδοξίες για κάτι καλό στη Λεμεσό, μοιραία όμως δεν απέφυγε την συντριβή αφού σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της γηπεδόυχου ομάδας.

Ο Απόλλωνας μπήκε από την αρχή δυνατά και ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στο 15’ με τον Παπουλή και αφού προηγουμένως ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Στο 36’ ένας κεραυνός του Ντα Σίλβα έκανε το 2-0 και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.


Στην επανάληψη ο Άλεφ στο 51’ με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 3-0 και πλέον οι του Απόλλωνα έκαναν ότι ήθελαν. Στο 54΄κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Ντα Σίλβα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 59’ ο Ζελάγια με κοντινό βολέ έκανε το 4-0, για να φθάσουμε στο δίλεπτο 79’ -81’ όπου οι Γιάκολις και Ζελάγια με όμορφες ενέργειες διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Άλεφ (61′ Μπεντόγια), Άλαν, Ντα Σίλβα (71′ Σπόλιαριτς), Παπουλής (66′ Σαρδινέρο), Γιάκολις, Ζελάγια.

ΠΑΦΟΣ: Κόπριβετς, Πογιέτ, Κομπανί, Χόριτς, Ντομίνγκεζ (62′ Ντεούλ), Γιάνζα, Γκουλόν, Μοστέφα, Μπρουλς, Ρόκολιτς (46′ Σικόρσκι), Κοβαλένκο (82′ Λόντριτς).

Πηγή: Sportfm.cy