Πάφος FC: Ξεκινά δειλά δειλά ο προγραμματισμός για του χρόνου

Πάφος FC: Ξεκινά δειλά δειλά ο προγραμματισμός για του χρόνου

Στην Πάφο φέτος είναι έτοιμοι να βάλουν μπρος από νωρίς όσον αφορά τον προγραμματισμό. Το περσινό πάθημα έγινε μάθημα και οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της ομάδας έκαναν ήδη την πρώτη κίνηση. Ο λόγος για τον νέο τεχνικό διευθυντή που ανακοινώθηκε και ήδη έπιασε δουλειά στην ομάδα.

Ο Λαρς Χάλενγκριν θα είναι διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος και διευθυντής υποδομής και ανάπτυξης ποδοσφαιρικών τμημάτων.


Ο Δανός νέος τεχνικός διευθυντής της Πάφου, σύμφωνα με δανέζικα Μέσα, είναι συνεργάτης στο «Eye4Talent», το οποίο διατηρεί μια ενδιαφέρουσα και χρήσιμη πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την αναζήτηση, την ανάπτυξη παικτών και την οργάνωση μιας ακαδημίας.

Είναι λοιπόν ένας πολύ σημαντικός λόγος για την επιλογή του να αναλάβει αυτό το νευραλγικό πόστο στην Πάφο.

Από τις μεγάλες επιτυχίες του Χάλενγκριν ως σκάουτερ ήταν η αγορά του Νορβηγού στράικερ Αλεξάντερ Σόρλοθ το 2016 από την Γκρόνινγκεν στη Μίντιλαντ για 400.000 ευρώ. Το 2017 ο παίκτης αυτός πωλήθηκε στην Κρίσταλ Πάλας έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ. «Εγώ απλώς έκανα ένα καλό σκάουτινγκ. Τον παρακολούθησα και τον έκλεισα στην ομάδα. Αλλά οι προπονητές επέλεξαν να τον έχουν στην ομάδα και να τον αναπτύξουν και η διοίκηση τον πώλησε. Έτσι είναι μια ομαδική προσπάθεια», δήλωσε σχετικά.

Να σημειωθεί ότι έχει επέλθει συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας με τον Σκωτσέζο προπονητή Στίβεν Πρέσλι και τους συνεργάτες του. Όσον αφορά τώρα το ρόστερ, οι Μπρουλς, Κόπριβετς και Γκουλόν θα αποτελέσουν παρελθόν παρόλο που ήταν από τα βασικά γρανάζια στην ενδεκάδα της Πάφου.

Πηγή: Πολίτης