Πάφος FC: Πάφος: «Αγκάθι» το ενοικιαστήριο έγγραφο

Πάφος FC: Πάφος: «Αγκάθι» το ενοικιαστήριο έγγραφο

Στη μεταβίβαση του ενοικιαστηρίου εγγράφου των βοηθητικών γηπέδων από την ΑΕΠ στην Πάφος FC κολλά προς το παρόν η διαδικασία ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Σεργκέι Λομάκιν.

Ο Ρώσος επενδυτής προτίθεται να επενδύσει τόσο στην ανακαίνιση όσο και στη διαχείριση όλων των γηπεδικών εγκαταστάσεων και έχει ως απαίτηση, το ενοικιαστήριο έγγραφο να μεταβιβαστεί στην Πάφος FC.


Τη δεδομένη στιγμή εξακολουθεί να είναι στο όνομα της ΑΕΠ, η οποία εδώ και τρία χρόνια έχει διαλυθεί. Έγινε σχετική επιστολή και στάλθηκε αίτημα στον ΚΟΑ και όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι σε αναμονή της απόφασης του οργανισμού.

Όταν ξεπεραστεί αυτό το «αγκάθι», τότε θα συγκληθεί γενική συνέλευση για ενημέρωση των μελών. Θα γίνει εταιρεία όπου το 85% θα ανήκει στον Σεργκέι Λομάκιν και το άλλο 15% στο σωματείο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Πάφος FC βρίσκεται μία ανάσα από την επιστροφή της στην Α’ Κατηγορία. Είναι στο +11 από την 4η θέση και μόνο αν γίνουν… παράλογα πράγματα δεν θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στα σαλόνια.

Ο Άντρια Πατουλέα έφθασε στα 21 τέρματα και είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ένας παίκτης με παραστάσεις από το αγγλικό και ρουμάνικο πρωτάθλήμα και ο οποίος έδειξε ότι είναι επιθετικός που κάνει τη διαφορά.

Το πιθανότερο είναι ότι θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο και για την επόμενη περίοδο. Στην προσεχή αγωνιστική η Πάφος θα υποδεχθεί την Παρεκκλησιά.

Πηγή: Πολίτης, Sentra24(Photo)