Πάφος FC: Πρώτιστος στόχος η παραμονή στην Α’ Κατηγορία

Πάφος FC: Πρώτιστος στόχος η παραμονή στην Α’ Κατηγορία

Στην Πάφος FC σκύβουν κεφάλια, αφήνουν πίσω τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΛ και βλέπουν τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα το ερχόμενο Σάββατο. Το πολύ καλό ξεκίνημα δεν αποπροσανατολίζει και οι παίκτες πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι ώστε να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες, διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ικανό τεχνικό τιμ και ισχυρή διοίκηση με οικονομικό εκτόπισμα. Όλα αυτά συνθέτουν ένα δυνατό ποδοσφαιρικό τμήμα, ικανό να οδηγήσει την ομάδα ακόμη και μέχρι την εξάδα. Δεν λένε όμως μεγάλα λόγια στον παφιακό σύλλογο.


Πρώτιστος στόχος είναι να εξασφαλιστεί νωρίς και άνετα η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Απών ο Ντομίνγκες

Ενόψει Νέας Σαλαμίνας μοναδικός απών λόγω κίτρινων καρτών θα είναι ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός Ντομίνγκες. Αντίθετα επιστρέφει ο επίσης κεντρικός αμυντικός Χόριτς. Για την ώρα ο «κίτρινος πυρετός» δεν αποτελεί πονοκέφαλο, αφού υπάρχει μια πλειάδα ικανών ποδοσφαιριστών, κάτι που λύνει τα χέρια του τεχνικού τιμ.

Παραίτηση Γλυκή

Στο μεταξύ, ο Χάρης Γλυκής, που είχε πόστο γενικού αρχηγού, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους και αποχώρησε από την ομάδα. Τη θέση του πήρε ο Σίμος Παναρέτου, ο οποίος δούλευε στην ομάδα μιας και ήταν υπεύθυνος στην μπουτίκ του σωματείου.

Πηγή: Πολίτης